Quantcast
THE STREAM

Τα 17 πιο μίζερα στιγμιότυπα από τη μαραθώνια συνεδρίαση της Βουλής που έγινε χθες (PHOTO)

Προφανώς ξεμπερδέψαμε μια για πάντα με τη διαπλοκή


President Creed · 11 Οκτωβρίου 2016

Σε εξαιρετική φόρμα βρισκόταν για άλλη μια φορά η ολομέλεια της Βουλής, η οποία χθες συνεδρίασε με θέμα τα “φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς και την επιρροή τους στο θεσμικό και πολιτικό σύστημα της χώρας και την αντιμετώπισή τους“.

Όπως καταλαβαίνετε, εχθές το βράδυ έγινε μια εντελώς ουσιώδης και αποτελεσματική συζήτηση που ξετύλιξε το νήμα της διαπλοκής και έβαλε μια και καλή ένα τέλος στη διαφθορά. Η όλη διαδικασία έμοιαζε κάπως έτσι:

 

Ο Πάνος ο Καμμένος ψάχνει ανάμεσα σε έγγραφα αεροψεκασμών να βρει το ραβασάκι που έγραψε στον Αλέξη


Ο Αλέξης ο Τσίπρας μάλλον διαβάζει ραβασάκι του Πάνου του Καμμένου: “Κωλόπαιδο σ’ αγαπάω αλλά δεν έχεις το Θεό σου”


“Θεούλη μου ας είμαστε για πάντα αγαπημένοι, να μη μας χωρίσει κανείς”


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει και αυτός ένα γράμμα στην αγαπημένη του, το όνομα της οποίας έχει καθαρογράψει με μεγάλα γράμματα στο πάνω μέρος της επιστολής


Μπορεί ο Kυριάκος να μπλέκει τους διαφωτιστές, αλλά ποτέ δε ξεχνά τους ιλουμινάτι, εξαγριώνοντας φυσικά το Νίκο Κωνσταντινίδη

ΩΩΩ, τι του είπε του Ρουσώωωω!


Ο Νίκος Παππάς κάνει report ό,τι τουητ βγαίνει από της Κάντζας


Ο Πρωθυπουργός σκέφτεται όλα όσα του έγραφε ο κυβερνητικός του σύντροφος Πάνος Καμμένος. Το σημείωμα αυτοαναφλέχθηκε μετά από λίγο.


Ο Πάνος Καμμένος κοιτάει πεισματικά προς τα αριστερά του για να μην αντικρίσει τον Αλέξη. Ο Κουρουμπλής ανυπομονεί να τελειώσει η συνεδρίαση.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει αναρτήσεις της Ομάδας Αλήθειας στο crew του. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δε μοιάζει καθόλου με δουλοπρεπές κουτάβι που κοιτάει με φόβο, προσμονή και υποταγή τον περισπούδαστο ηγέτη της δεξιάς παράταξης.


Η Φώφη Γεννηματά απορεί αγανακτισμένη τι λόγο έχει το ΠΑΣΟΚ σε μια συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.


Ο Βασίλης ο Λεβέντης παραπονιέται στο Νίκο Παππά για το κανάλι 67.


Όταν έχεις κλείσει VIP τραπέζι με το παρεάκι, έχετε ανοίξει την πελφετέρε και έρχεται ο ΔΑΠίτης να σου πάρει το τραπέζι


Όταν έχεις κάτσει όπως πάντα δίπλα στις τουαλέτες αλλά ήσουν η μόνη που έλεγες εξ αρχής να μην πάτε στο κλαμπ επειδή θα είναι χάλια.


Ό,τι και να συζητιέται στη Βουλή, για τον αλύγιστο Νίκο Φίλη είναι μεταρρύθμιση o clock.


Ένα κινητό για φιδάκι, ένα για Facebook, μια ατζέντα, εφημερίδα και φόρεμα ιδανικό για καμουφλάζ σε τροπικά περιβάλλοντα, η Άννα Βαγενά έχει αποφασίσει ότι δε θα ξανασχοληθεί με την πολιτική και αυτό βγαίνει προς τα έξω.


Όταν όλα έχουν μπει στο δρόμο τους, η διαπλοκή γονατίζεται, η διαφθορά τελειώνει και τα μνημόνια στον αυτόματο πιλότο και επιτέλους μπορείςνα ξεκουράσεις λίγο τα μάτια σου

 

Φωτογραφίες (Alexandros Michailidis / SOOC)

 

Best of internet