Quantcast
THE STREAM

Δε θα αφήσουν κανένα προσφυγόπουλο σε ελληνικό σχολείο λένε κάτοικοι του Ωραιόκαστρου (VIDEO)

Απειλούν πως θα κλείσουν με λουκέτα και άλλα σχολεία στη Θεσσαλονίκη


LUBEN CREW · 10 Οκτωβρίου 2016

oraiokastro

Αγριεύουν όπως φαίνεται τα πράγματα στην περιοχή του Ωραιόκαστρου Θεσσαλονίκης, που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο για τα απείρου κάλλους σκηνικά με τους γονείς που δεν ήθελαν τα προσφυγόπουλα στο δημοτικό σχολείο των παιδιών τους. Σήμερα κάτοικοι του δήμου έκαναν συνέλευση έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, με σκοπό να εκλέξουν αντιπροσώπους που θα ασχολούνται με το ζήτημα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Τhestival, οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τα παιδιά των προσφύγων να συμμετάσχουν στα μαθήματα, με το σκεπτικό πως τα δικά τους παιδιά αντιμετωπίζουν ήδη πολλά προβλήματα. Ακόμη περισσότερο, αν τελικά τα προσφυγόπουλα πάνε σχολείο, δε θα αφήσουν τα δικά τους παιδιά να συμμετάσχουν στα μαθήματα.

Σε περίπτωση μάλιστα που δεν έχετε πειστεί για τις προθέσεις τους δήλωσαν πως στηρίζουν τη χθεσινή κινητοποίηση γονεών στη Λέσβο που έβαλαν λουκέτα στο σχολείο, δηλώνοντας πως θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο, στο Ωραιόκαστρο αλλά και όπου χρειαστεί αλλού στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι.

 

 

 

Best of internet