Quantcast
THE STREAM

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ: Λουκέτο από γονείς σε σχολείο που θα δεχθεί προσφυγόπουλα στη Λέσβο (VIDEO)

Ας αναθεωρήσουν οι πουλημένοι σοφοί της επιτροπής και ας το απονείμουν εκεί που πραγματικά αξίζει


Bobol Gordello · 8 Οκτωβρίου 2016

Είχαμε το Ωραιόκαστρο, είχαμε την Αλεξάνδρεια, είχαμε τη Φιλιππιάδα, τώρα έχουμε και τη Λέσβο: σαν επιδημία απλώνεται η νόσος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, με τελευταίο κρούσμα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Λέσβου, όπου Έλληνες γονείς έβαλαν λουκέτο στο σχολείο, καθότι αναμένεται να δεχθεί προσφυγόπουλα.

Όπως κατήγγειλαν στην κάμερα, μετά τα χειροκροτήματα για το λουκέτο, δεν είχαν ενημερωθεί οι ίδιοι από το διευθυντή, αλλά μόνο τα παιδιά τους, γι’ αυτό και είπαν να αναλάβουν δράση.

Καταγραφή

Δεν είναι ρατσιστικό αυτό που θα κάνουμε, αλλά επιτέλους η πολιτεία πρέπει να βρει μια λύση. Το σχολείο κλειδώνει ΤΩΡΑ.

Καταγραφή

Έχουμε αποφασίσει όλοι οι γονείς ομόφωνα να βάλουμε λουκέτο στο σχολείο. Κανένας δε θα φέρει τα παιδιά του μέχρι να λυθεί το θέμα.

Καταγραφή

Δεν έχουμε πρόβλημα με τα παιδάκια που είναι για να έρθουν, το πρόβλημα μόνο είναι ότι η πολιτεία έχει αφήσει όλο αυτό το βάρος στο νησί μας, εμείς ό,τι μπορούμε κάνουμε και πρέπει να δοθεί άμεσα μια λύση, δεν είναι λύση να έρθουν όλα τα παιδιά αυτά σε κάθε ένα από αυτά τα σχολεία και πρώτο το δικό μας που επέλεξαν.

Καταγραφή

Το σχολείο μας έχει 142 παιδιά, λοιπόν, κι έχει μόνο 4 τουαλέτες προσφυγικές, τούρκικες και 4 βρύσες. Μιλάμε για θέμα υγιεινής, τα παιδιά μας θα αρρωστήσουνε, θα πεθάνουν τα παιδιά μας.

Και εσείς οι πουλημένοι της Στοκχόλμης και του Όσλο πάτε και δίνετε το Νόμπελ στο Μεδεγίν και τους μαφιόζους της Κολομβίας. ΕΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Best of internet