Quantcast
THE STREAM

Narcos Σεφερλής: Συνελήφθη Άγγλος που έσπρωχνε ναρκωτικά και πληρωνόταν με πιστωτική κάρτα

Το Loucestershire της Αγγλίας χάνει έναν καινοτόμο dealer και ένα κοφτερό μυαλό


Bobol Gordello · 24 Σεπτεμβρίου 2016

Θα χετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ότι το ηλεκτρονικό χρήμα κάνει δυναμικά την είσοδό του στην καθημερινότητά μας, καθότι όπου κι αν πάτε, όλο και περισσότερα καταστήματα, πλέον, παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμής με κάρτα εκτός από μετρητά. Κι αυτό στο όνομα του καλύτερου ελέγχου των συναλλαγών και της πάταξης της φοροδιαφυγής κλπ.

to-sxedio--o-kindunos-gia-plastiko-xrima-kartes-pantou_4.w_l

Οι καινοτόμες αυτές ιδέες του πλαστικού χρήματος φαίνεται πως έψησαν πολύ τον Mark Slender, έναν ταπεινό wannabe Εσκομπάρ του Gloucestershire της Αγγλίας που είπε να αφήσει το πατροπαράδοτο cash του χώρου και να παίξει με τις νέες συναλλαγές. Έκανε, λοιπόν, τις μόντες του, επενδύοντας σε ένα τερματικό μηχάνημα για συναλλαγές με κάρτα, μέσω του οποίου οι πελάτες του πλήρωναν το stuff.

c47345e157e45a92cc28d688231d1a0b

Όπως ήταν φυσικό, όμως, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές τον οδήγησαν στα χέρια των αρχών, καθότι κάποιος Ακουαφόρτες εντόπισε τη συσκευή των συναλλαγών, με αποτέλεσμα ο Slender να συλληφθεί. Τα κέρδη του (με απόδειξη, έτσι;) έφταναν τις 12.000 λίρες σε 5 μήνες, ενώ έφοδος στο σπίτι του αποκάλυψε πως ο αποτυχημένος dealer επένδυε τα χρήματά του σε είδη πολυτελείας (επώνυμα ρούχα και χρυσά κοσμήματα). Η ποινή, λόγω προτέρου ανεντίμου βίου, θα ανέλθει στα 7 έτη στη στενή.

giphy

Στην υγειά του παίκτη.

Best of internet