Quantcast
THE STREAM

Η Βραζιλιάνα με την οποία ξεστράτησε ο Bolt πήγε να απολογηθεί και τα κανε χειρότερα

Δεν κατάλαβε, λέει, πως ήταν ο Bolt, γιατί οι Τζαμαϊκανοί μοιάζουν πολύ μεταξύ τους


THE NEWSROOM · 22 Αυγούστου 2016

Ο γάμος τον οποίον ήθελε για τι γιόκα της η μάνα Bolt, μάλλον, πάει περίπατο μετά τη δημοσίευση που έκανε στην εφαρμογή WhatsApp 20χρονη Βραζιλιάνα, η οποία πέρασε μια νύχτα πάθους με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ και είπε να το γνωστοποιήσει με τις φωτογραφίες που ανέβασε. Πράγμα το οποίο, μάλλον, βάζει τέλος στη διετή σχέση που είχε ο Usain πίσω στην πατρίδα του.

MEBOLT+(1)

Κι εδώ μια πιο σαφής:

MEBOLT+(6)

Η Βραζιλιάνα φοιτήτρια Jady Duarte δήλωσε ντροπιασμένη από την έκταση που έλαβε το θέμα, εξηγώντας πως δεν είχε καταλάβει πως συνευρέθη με τον Usain Bolt και κάνοντάς τα χειρότερα στην πορεία, όταν προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως ήταν πολλοί Τζαμαϊκανοί, όταν τον συνάντησε και έμοιαζαν μεταξύ τους.

Είναι πολύ αρνητικό όλο αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω διάσημη. Πεθαίνω από ντροπή. Δεν ήταν κάτι φοβερό. Ήταν κάτι απλό, συνηθισμένο. Δεν θέλω να πω περισσότερα για να μην μπλέξω ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Αυτός με πρωτοείδε. Έστειλε έναν σεκιούριτι να με φωνάξει. Μιλήσαμε για λίγο. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός, επειδή ήταν πολύ Τζαμαϊκανοί που έμοιαζαν μεταξύ τους.

Screen-Shot-2016-08-18-at-10.10.52-AM

Κρίμα τη μανούλα σου, ρε Usain, αυτά είναι καλό να μη γίνονται.

(πηγή)

Best of internet