Quantcast
THE STREAM

Απεσταλμένος του Star στο Ριο έφαγε κλήση από τη Δημοτική Αστυνομία επειδή πέταξε τη γόπα του στο δρόμο

Χάθηκε στη μετάφραση και δεν κατάφερε να την πληρώσει


LUBEN CREW · 18 Αυγούστου 2016

Για άλλη μια φορά εξάγουμε πολιτισμό αγαπητοί φίλοι, αφού όπως διαβάζουμε εδώ, ο απεσταλμένος του STAR στο Ρίο, Θοδωρής Σούκας, έφαγε κλήση από τη Δημοτική Αστυνομία του Ρίο επειδή πέταξε γόπα στο δρόμο. Όπως διαβάζουμε στο gazetta:

 

 

O Θοδωρής Σούκας ήταν έξω από το Ολυμπιακό Πάρκο για ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star. Ασυναίσθητα όπως λέει ο ίδιος έριξε τη γόπα από το τσιγάρο του κάτω και συνέχισε να περπατά.

klisifeat

Αμέσως τρία άτομα της δημοτικής αστυνομίας τον πλησίασαν και άρχισαν να του μιλούν στα βραζιλιάνικα. Του έδειξαν τη γόπα κάτω και μετά το μηχάνημα που έβγαζε τη κλήση. Αυτός του ζήτησε συγγνώμη επειδή δεν γνώριζε το νόμο και προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι δεν γνώριζε τι ισχύει στη Βραζιλία. Τότε μαζί με την κλήση του έδωσαν και ένα φυλλάδιο που έγραφε για την απαγόρευση!

14054634_10209456537145946_1117410382_n

Του πήραν τον αριθμό διαβατηρίου και τον συμπλήρωσαν στην κλήση, η οποία παραδόξως δεν ανέγραφε ποσό. Τους το ζήτησε, πάλι με νοήματα και του έγραψαν το νούμερο σε ένα χαρτάκι που ήταν περίπου 51 ευρώ. Αφού τους ζήτησε και πάλι συγγνώμη, αναγνωρίζοντας το λάθος, τους είπε να πληρώσει εκείνη τη στιγμή. Τα τρία άτομα αρνήθηκαν, χωρίς ο δημοσιογράφος να καταλάβει το λόγο και απομακρύνθηκαν.

 

Φυσικά όπως είθισται στην Ελλάδα, ο δημοσιογράφος τελικά δεν πλήρωσε ποτέ την κλήση δημοτόμπατσου και επέστρεψε στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω του χρέος 51 ευρώ προς τη δημοτική αστυνομία του Ρίο:

Τότε άρχισε να ψάχνει τον τρόπο που θα πλήρωνε. Φίλος του από τη Βραζιλία του είπε χαρακτηριστικά: «μην ασχολείσαι»! Ρωτώντας στο ξενοδοχείο τον ενημέρωσαν ότι θα πληρώσει το πρόστιμο στο αεροδρόμιο τη στιγμή της αναχώρησης.

Την επομένη ήρθε η στιγμή της αναχώρησης, αλλά όταν πήγε να τσεκάρει ο Θοδωρής Σούκας, κανείς δεν του ζήτησε χρήματα, ούτε του είπε τίποτα για την κλήση… Και μπήκε στο αεροπλάνο έχοντας οφειλή στη Βραζιλία 51 ευρώ…

 

Πάλι καλά που οι δημοτικοί αστυνόμοι του Ρίο δε χρειάστηκε να κόψουν κλήση σε Κρητικό, ή σε Θεσσαλονικιό. Φανταζόμαστε ότι οι Βραζιλιάνικες αρχές θα έκαναν αρκετό γόπινγκ χάρη στους Έλληνες επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων.

butt

Best of internet