Quantcast
THE STREAM

H Fu Yuanhui είναι η κινέζα κολυμβήτρια που κέρδισε το ίντερνετ και τις καρδιές μας

H 20χρονη ολυμπιονίκης με τις απίθανες εκφράσεις και την αφοπλιστική ειλικρίνεια κερδίζει εντός και εκτός πισίνας


LUBEN CREW · 16 Αυγούστου 2016

H Fu Yuanhui, η 20χρονη Κινέζα Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, πέρα από τα μετάλλια κερδίζει και το ίντερνετ και τις καρδιές μας εδώ και μια εβδομάδα με τις ανεπιτήδευτες και γιολαριστές τις αντιδράσεις μπροστά στις κάμερες, καμία σχέση δηλαδή με τους φρικαρισμένους αθλητές από τη γείτονο χώρα.

Αρχικά τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν επάνω της όταν την προηγούμενη Κυριακή η Fu έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ στους ημιτελικούς ύπτιου 100μ γυναικών και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους τελικούς – χωρίς να το καταλάβει-μέχρι που της το ανακοίνωσε η δημοσιογράφος η οποία της έπαιρνε συνέντευξη.

Μετά την on-air αντίδραση της Fu όταν μαθαίνει ότι τελικά προκρίθηκε στους τελικούς, τα μάτια του κόσμου στράφηκαν προς τα πάνω της και έτσι το ίντερνετ γεμίζει με gifάκια και memes με τις απίθανες εκφράσεις της.

 

Τη Δευτέρα, μια ημέρα μετά τη συνέντευξη, η Fu πηγαίνει στους τελικούς και κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο. Η ίδια όμως πάνω στην αναμπουμπούλα δεν το έχει συνειδητοποιήσει και τυχαίνει να το πληροφορηθεί και αυτό από την ίδια δημοσιογράφο on air:

 

 

Εκεί που πραγματικά το κοινό της στην Κίνα και όχι μόνο ξετρελάθηκε είναι όταν έσπασε το αθλητικό ταμπού που θέλει τις γυναίκες αθλήτριες να μη μιλάνε για την περίοδο τους. Όταν η δημοσιογράφος βλέποντας τη να υποφέρει την ρωτάει αν έχει στομαχόπονο εκείνη απαντάει αφοπλιστικά: Είναι επειδή η περίοδος μου ήρθε χθες και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ κουρασμένη τώρα. Παρ’ όλα αυτά δεν κολύμπησα αρκετά καλά και νιώθω ότι απογοήτευσα τις συναθλήτριες μου.

H ίδια στη συνέχεια έκανε ένα live streaming για τους θαυμαστές της στο οποίο αφού παρακάλεσε επανειλημμένα τους θαυμαστές της να μη της στέλνουν χρήματα, έφαγε cupcakes και ρεύτηκε on air!

 

cupcake

Μπορεί η Ολυμπιάδα του Ρίο να είναι μια από τις πιο αλλοπρόσαλλες διοργανώσεις στην ιστορία του θεσμού όπου περίεργα πράγματα μοιάζουν να συμβαίνουν συνεχώς, εμείς θα κρατήσουμε τις εκφράσεις της 20χρονης Fu που απο ό,τι φαίνεται θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Όχι μόνο με τις εξαιρετικές αθλητικές της επιδόσεις. Δείτε την:

Πανηγυρίζει

chia3

 

Πανηγυρίζει κι άλλο

china2

 

Κι άλλο λίγο

china4

 

Αγωνιά

china5

 

Αουτς

china6

 

Μένει έκπληκτη (ξανά) όταν ακούει τα καλά τα νέα (ξανά)

china8

china9

Best of internet