Quantcast
THE STREAM

Τα συγχαρητήριά του και μια πρόσκληση στη Ρόδο έστειλε ο δήμαρχός της στο Μάικλ Φελπς

Ο Αμερικανός ολυμπιονίκης έσπασε ρεκόρ που κρατούσε Ροδίτης αθλητής από προ Χριστού και ο δήμαρχος σεβάστηκε


Bobol Gordello · 14 Αυγούστου 2016

Ο Μάικλ Φελπς μπορεί να έχασε ένα χρυσό από θαυμαστή του από τη Σιγκαπούρη, αλλά κατάφερε να σπάσει ένα αραχνιασμένο εδώ και 2.000 και κάτι ολυμπιακό ρεκόρ που ανήκε στο Λεωνίδα το Ρόδιο από το 152 π.Χ. Ποιο ήταν το ρεκόρ; Οι 12 ξεχωριστοί ολυμπιακοί τίτλοι που είχε κατακτήσει ο Ροδίτης αθλητής σε τέσσερις συνεχείς Ολυμπιάδες (όχι αριθμός μεταλλίων-στεφάνων), τρεις τίτλοι (τρία αθλήματα) σε καθεμία από αυτές: στάδιο, δίαυλος και οπλιτόδρομος.

Απεικόνιση αθλητή που βρέθηκε στη Ρόδο

Απεικόνιση αθλητή που βρέθηκε στη Ρόδο

Ο Φελπς, με το μετάλλιό του στα 200 μέτρα πεταλούδα στην Πέμπτη έφτασε τους 13 αυτοτελείς ολυμπιακούς τίτλους, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Λεωνίδα του Ροδίου.

Και κότινο και μετάλλιο; Λεωνίδα σε κατουράω

Και κότινο και μετάλλιο; Λεωνίδα σε κατουράω

Η είδηση αυτή φαίνεται να εντυπωσίασε το δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο, ο οποίος έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Αμερικανό που εκθρόνισε το Ροδίτη Λεωνίδα και τον κάλεσε να επισκεφθεί το νησί, όπου λογικά θα παίξει και καμιά τελετούλα προς τιμήν του Φελπς. Δόξα σοι ο Θεός έχει μπόλικα αρχαία το νησί για να ναι περισσότερο στο πνεύμα η φάση.

Σεβάστηκε

Σεβάστηκε

Μάλιστα, ο δήμαρχος Ρόδου το πήρε από χαρά με τις προσκλήσεις ολυμπιονικών και έστειλε invite και στην Άννα Κορακάκη, για event σκοποβολής των σκοπευτικών ομάδων των υπαλλήλων των ευρωπαϊκών Τραπεζών (λολ), που θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Ρόδο, όπου και θα τιμηθεί η Ελληνίδα ολυμπιονίκης.

Γούστα

Best of internet