Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικός στις ΗΠΑ εκτελεί εν ψυχρώ μαύρο άντρα μπροστά στην 4χρονη κόρη του (VIDEO)

Τα τραγικά γεγονότα αποτύπωσε η ίδια η φίλη του θύματος


LUBEN CREW · 7 Ιουλίου 2016

Το μόνο πράγμα που συνεχίζεται απρόσκοπτα στις ΗΠΑ δύο χρόνια σχεδόν μετά τα γεγονότα του Φέργκιουσον είναι οι δολοφονίες μαύρων πολιτών από λευκούς αστυνομικούς. Aυτή τη φορά ήταν ο 32χρονος Φιλάντο Κάσταϊλ στο St. Paul της Minnesotta, που πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του, με την 4χρονη  κόρη του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και το περιστατικό να καταγράφεται από τη φίλη του που οδηγούσε.

castile13

Το περιστατικό εξελίχθηκε ως εξής: O Kαστάιλ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη φίλη του Ντάιαμοντ Ρέινολντς να οδηγεί, όταν ένα περιπολικό τους σταμάτησε για χαλασμένο φανάρι. Ο αστυνομικός ζητά ταυτότητα και δίπλωμα, η Ρέινολντς τον ενημερώνει ότι ο Καστάιλ οπλοφορεί και ότι έχει άδεια για το όπλο του, αλλά τη στιγμή που ο Καστάιλ έβαλε το χέρι στην τσέπη για να βγάλει το δίπλωμα ο αστυνομικός πανικοβάλλεται. Αμέσως πυροβολεί τον Καστάιλ 4 φορές.

Τα επόμενα πλάνα όπως καταγράφηκαν στο βίντεο που τράβηξε η ίδια η Ρέινολντς, περιλαμβάνουν την ίδια να λέει στους «του είπατε να σας δείξει την ταυτότητά του, κύριε, το δίπλωμα οδήγησής του», τον Καστάιλ να αιμορραγεί σε κατάσταση σοκ πια, τον αστυνομικό να λέει ασυνάρτητα πράγματα σε κατάσταση πανικού και την 4χρονη κόρη του Καστάιλ να προσπαθεί να εμψυχώσει τη μητέρα της. Η Ρέινολντς συνελήφθη.

lavish5

Ο Καστάιλ μεταφέρθηκε πολύ αργά στο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε από τα τραύματά του.

(πηγή)

 

Best of internet