Quantcast
THE STREAM

Προπονητής Muai Thai δεν άφησε την αθλήτριά του να αγωνιστεί μπροστά σε χρυσαυγίτες

“Οι σχολές και τα γυμναστήρια μας δεν χωρούν τους φασίστες και τους ναζί”


LUBEN CREW · 5 Ιουλίου 2016

 

O Hλίας Λάμπρου, δάσκαλος και προπονητής Muai Thai της σχολής White Tiger Camp αρνήθηκε να κατεβάσει αθλήτριά του σε αγώνα, επειδή “πρώτο τραπέζι πίστα” καθόταν μια παρέα με Χρυσαυγίτες μεταξύτων οποίον ο Κασιδιάρης, ο Λαγός και άλλα μέλη της οργάνωσης.

Όπως λέει ο ίδιος σε ανάρτησή του “επειδή οι σχολές και τα γυμναστήριά μας δε χωρούν τους φασίστες και τους ναζί, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνουμε στον ίδιο χώρο με αυτούς, νομιμοποιώντας την παρουσία τους σε δημόσιους χώρους.”:

 

 

lamprou-650

 

Δεν έχω τη λογική του no politica στον αθλητισμό, πολύ περισσότερο όταν αφορά μισάνθρωπους νοσταλγούς του χίτλερ, των κρεματορίων, των στρατόπεδων συγκέντρωσης.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για χάρη ενός περιέργως εννοούμενου επαγγελματισμού, να συμμετέχουμε σε οτιδήποτε αντίστοιχο. Θέλουμε έναν κόσμο που να χωράει πολλούς κόσμους και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτό…

 

Ο Λάμπρου μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της χρυσαυγίτικης παρέας προχώρησε σε ακύρωση του αγώνα Κ1 αποσύροντας την αθλήτρια του, δηλώνοντας περήφανος για τους μαθητές/αθλητές του. Λίγο μετά την πρώτη του ανάρτηση, ανέφερε τι του έλειψε από τον αγώνα που τελικά δεν διεξάχθηκε:

 

 

Ωραίος τύπος.

Best of internet