Quantcast
THE STREAM

Μούφα η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο σύμφωνα με τους Anonymous του Μεξικό (VIDEO)

Σκηνοθετημένη η απαγωγή για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης εν όψει εκλογών


Τσαγκ · 31 Μαΐου 2016

 

Οι Μεξικάνοι anonymous κυκλοφορήσαν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα (κατά την πάγια τακτική τους), στο οποίο αναφέρουν ότι η απαγωγή του άσου του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο ήταν στημένη.

Στο βίντεο που ανάρτησαν στο youtube, στην αρχή δείχνουν σκηνές από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι αρχές στην οποία λένε ότι ο πρωην απαχθείς  Πουλίδο τους ενημέρωσε για την απαγωγή του μέσω κλήσης του, στον αριθμό εκτάκτου ανάγκης.

Κατόπιν εμφανίζεται ο μασκοφόρος εκπρόσωπος των anonymous και ενημερώνει τον Μεξικάνικο λαό ότι ουδέποτε απήχθη ο Πουλίδο και πόσο μάλλον ουδέποτε διασώθηκε από τις άχρηστες για μια τέτοια διάσωση μεξικάνικες αρχές.

 

 

Συνεχίζει λέγοντας ότι ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει σε συμφωνία με την κυβέρνηση της Ταμαουλίπας και με τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, να σκηνοθετήσουν μαζί την απαγωγή ούτως ώστε να αποσπαστεί η κοινή γνώμη από τα τρέχοντα ζητήματα της χώρας, όπως οι μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, και για να φανεί ότι η κυβέρνηση κατάφερε να αντιμετωπίσει το έγκλημα, εν όψει επικείμενων εκλογών.

Οι Anonymous λένε οτι θα επανέλθουν με περαιτέρω πληροφορίες, σχετικά με την συμφωνία του Πουλίδο με την κυβέρνηση και τις αρχές.

Best of internet