Quantcast
THE STREAM

Η Jennifer Lawrence αφιερώνει ένα κωλοδάχτυλο στον Donald Trump (VIDEO)

Παρεούλα με τον ομοϊδεάτη της Johnny Depp


Bobol Gordello · 15 Μαΐου 2016

Η Jennifer Lawrence, πρωταγωνίστρια των ταινιών “Hunger Games”, είναι και επίσημα μία ακόμα hater της κουράδας με φράντζα Donald Trump. Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Graham Norton και, όταν η κουβέντα ήρθε στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, δήλωσε ένα απλό και λιτό “Fuck You” υψώνοντας ένα κωλοδάχτυλο στην κάμερα.

giphy (4)

Ενδιαφέρον, όπως θα είδατε, έχει και το πώς πήγε η κουβέντα στον Donald Trump, μιας και ο Johnny Depp, που βρισκόταν στο πλατό, πρωταγωνιστούσε σε σατιρική ταινία μικρού μήκους για τον Donald Trump για το γιουτιουμπικό κανάλι “Funny Or Die”. Ιδού και το trailer:

Ιδού και ο Johnny Depp ως Donald Trump:

Καταγραφή

Η κουβέντα πήγε ως εξής: στη θέα του Depp ως Donald Trump η Lawrence λέει πως δε θα σκότωνε ποτέ τον Johnny Depp, με τον ηθοποιό να απαντάει ότι ίσως και να πρεπε. Η Lawrence στην πορεία εξηγεί πώς είχε βρεθεί σε μια συναυλία στον ίδιο χώρο με τον Donald Trump και ότι σκεφτόταν να βάλει τη φρουρά της να τον βρει να σταθεί απέναντί του και να κάνει αυτό:

giphy (4)

Δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει την αγάπη της για τον Trump η ηθοποιός, μιας και τον Οκτώβριο του 2015 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως, αν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών γίνει πρόεδρος του Αμέρικα, θα είναι το τέλος του κόσμου.

Εμείς πάλι αφιερώνουμε το ίδιο τζιφάκι και στους ομογενείς μας φαν της κουράδας στην Αστόρια:

giphy (4)

Best of internet