Quantcast
THE STREAM

Ο Βασίλειος Κωστέτσος ανεβάζει φωτογραφία από την Ειδομένη με hashtag #kifissia (PHOTO)

Νιώθει #supermodel στην τοποθεσία Ειδομένη


President Creed · 26 Απριλίου 2016
Άλλο ένα χτύπημα κάτω από τη μέση δέχτηκαν οι πρόφυγες που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στην Ειδομένη, όπως πληροφορούμαστε από το instagram.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς είχαν επισκεφτεί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ένα ξενοδοχείο-καζίνο στα Σκόπια, στο οποίο γινόταν κάποιο σχετικό γκαλά, φάσιον σόου κλπ.

Μετά από μια τρομερή αγωνία για το αν και κατά πόσο θα προλάβει την πτήση του ο Βασίλειος με τον Τρύφωνα, τελικά έφτασαν στο αεροδρόμιο εγκαίρως και μετά από τις σχετικές σαμπάνιες, σούπερμοντελζ και τα λοιπά, πέρασαν μια βόλτα άπό την Ειδομένη για να μοιράσουν βαλκάνιο σταριλίκι όπως μόνο σε αυτόν τον τόπο ξέρουμε να κάνουμε (#αγάπημόνο) βάζοντας σέλφι με ντακφέης.

koststos1

Μονο Αν Δεις & Νοιωσεις….τον Πονο Αυτών Των Συνάνθρωπων μας απο κοντά Καταλαβαίνεις….?????…….Θεέ μου….. #supermodel #kifissia #style #fashionweek #mercedesbenznewyorkfashionweek

 koststos11
ΧΑΣΤΑΓΚ Κηφισιά, ΧΑΣΤΑΓΚ μερσέντεςμπενζφάσιονγουικ, αγαπητοί φίλοι.
Αυτό είναι το περιβόητο ντακφεης αλληλεγγύης και όλα αυτά τα faboulous hashtags βοηθούν στο να μαθευτεί το hype της Ειδομένης περισσότερα duckfaces, μέχρι να αδειάσει τελικά ο χώρος από τους πρόσφυγες λόγω gentrification.

Στη συνέχεια ο Βασίλειος δημοσίευσε στο λογαριασμό του μια ανάρτηση από το site της λατρεμένης Τατιάνας Στεφανίδου σαν ένα ποιητικό αυτογκόλ ακατανόητο σε μονοψήφια IQ.
kostetsos2
ΦΑΚ ΛΟΤΣΙΚ #killingmesoftly

Best of internet