Quantcast
THE STREAM

Το XHamster μπλόκαρε την πρόσβαση στις τσόντες για τη Β.Καρολίνα λόγω ομοφοβικού νόμου

Hit them where it hurts


President Creed · 12 Απριλίου 2016

 

Mια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους χρήστες απ’ τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ που προσπάθησαν να δουν τσόντα στο XHamster.com. Από εχθές, το XHamster έκανε cockblock μπλόκαρε την πρόσβαση στο υλικό του για τους χρήστες που είχαν IP από τη Βόρεια Καρολίνα, εξ’ αιτίας ενός νόμου που προωθείται στη συγκεκριμένη πολιτεία.

Το XHamster χαρακτηρίζει το νόμο ως ένα νόμο που κάνει διακρίσεις εις βάρος σεξουαλικών μειονοτήτων.

 

xhamster-bigots__oPt

Sorry φανατίλες

 

Είμαστε σοκαρισμένοι από τα πρόσφατα γεγονότα που έχουν προκύψει στη Βόρεια Καρολίνα. Έχουμε περάσει τα τελευτάια 50 χρόνια παλεύοντας για την ισότητα για όλους και αυτοί οι νόμοι κάνουν διακρίσεις τις οποίες το XHamster.com δεν τις ανέχεται. Έτσι, από σήμερα, μπλοκάρεται η πρόσβαση στο XHamster για τη Βόρεια Καρολίνα μέχρι νεωτέρας. Κρίνοντας από τα στοιχεία που έχουμε με τις προτιμήσεις των χρηστών από τη Βόρεια Καρολίνα, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η τιμωρία είναι πολύ βαριά. Δε θα στηρίξουμε ούτε θα αντλήσουμε κέρδος από ένα σύστημα το οποίο προωθεί τέτοιου είδους σκουπίδια. Σεβόμαστε όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και τους αποδεχόμαστε.

 

Ο Νόμος στον οποίο αναφέρεται το XHamster είναι ένας νόμος που θα περάσει σε τοπικό επίπεδο για την πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας, ο οποίος αναγκάζει εκτός των άλλων τους transgender μαθητές να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες που αντιστοιχούν στο βιολογικό τους φύλο και όχι τις τουαλέτες που αντιστοιχούν στο κοινωνικό φύλο με το οποίο οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται.

 

Οπότε, κομμένες οι τσόντες για τη Βόρειο Καρολίνα μέχρι να σταματήσουν να είναι “φανατικοί μισαλλόδοξοι”.

 

Μέχρι τότε ελπίζουμε να γίνει καλά ο καρκινοπαθής ιατρός από το Brazzers.

Best of internet