Quantcast
THE STREAM

Ευρωβουλευτής Νίκης: «Τώρα θα μάθω πως λειτουργεί η Ευρωβουλή»

Η Ευρωβουλή δεν είναι έτοιμη για τον Νίκο Αναδιώτη


THE NEWSROOM · 11 Ιουνίου 2024

Χαρούμενος για τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του δείχνει ο ευρωβουλευτής πλέον του κόμματος ΝΙΚΗ, Νίκος Αναδιώτης. Το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστής δήλωσε ότι είναι πανέτοιμος να μορφωθεί για το πως δουλεύει το Ευρωκοινοβούλιο. Δείτε το θετικά, να κάποιος ξέρει ότι δεν έχει ιδέα.

Επίσης, δήλωσε ότι θα έχει μαζί του τους πιο εκλεκτούς επιστήμονες:

«Εμείς προσπαθούσαμε να ανεβάσουμε τα ποσοστά της Νίκης, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα είμαι ένας εκ των 21 ευρωβουλευτών. Τώρα θα μάθω και θα ενημερωθώ πώς λειτουργεί το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ξέραμε ότι όποιος και αν εκπροσωπήσει τη Νίκη δεν θα πάει μόνος του, θα έχει την καλύτερη δυνατή επιστημονική υποστήριξη

Ο μύστης δήλωσε επίσης ελαφρώς απογοητευμένος που θα νιώθει τόση μοναξιά στις Βρυξέλλες ως ο μόνος ευρωβουλευτής του κόμματός του:

«Πρώτη φορά εκλέγουμε ευρωβουλευτή. Χαιρόμαστε γι’ αυτό. Αν το δούμε διαφορετικά, έχουμε ανεβάσει τα ποσοστά μας και χαιρόμαστε. Όποιος εκπροσωπήσει τη “Νίκη” εκεί, δυστυχώς θα έχει μοναξιά. Επιθυμούσαμε παρέα.»

Το πιο ενδιαφέρον σημείο όμως ήταν εκείνο που όχι μόνο ξεκαθάρισε τις θεολογικές θέσεις του περί ομοφυλοφιλίας και αμαρτίας, αλλά αποκάλυψε το αμαρτωλό παρελθόν και παρόν (και μέλλον του) ως προς το προγαμιαίο σεξ:

«Δεν έχω πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία αλλά η ομοφυλοφιλική σεξουαλική δραστηριότητα, όπως και η ετεροφυλοφιλική ερωτική πράξη εκτός γάμου. Τα θεωρεί η Ορθοδοξία αμαρτία. Είμαι κι εγώ αμαρτωλός προφανώς. Αμάρτανα κι εγώ και εξακολουθώ να είμαι αμαρτωλός.»

 

Ας ειδοποιήσει κάποιος τις Βρυξέλλες ότι έρχεται ένας βετεράνος της αμαρτίας.

Best of internet