Quantcast
THE STREAM

Megaσουβλατζίδικο έφτιαξε gigaπιτόγυρο 5 κιλών και χαρίζει iPhone σε όποιον το φάει

Μια ψύχραιμη συνεισφορά στην κουλτούρα φαγητού της χώρας


THE NEWSROOM · 24 Μαΐου 2024

Σεμινάρια ελληνικού μάρκετινγκ παραδίδει ένα σουβλατζίδικο στο Νέο Ηράκλειο με το giveaway που σκέφτηκε. Πιο συγκεκριμένα, το μαγαζί έφτιαξε ένα πιτόγυρο – μαμούθ που περιέχει 4 πίτες και ζυγίζει από 4 μέχρι 6 κιλά. Όποιο σαρκοβόρο τέρας καταφέρει να φάει την πίτα Γκοτζίλα, κερδίζει ένα iphone 15 δώρο από το κατάστημα.

Όπως καταλαβαίνετε, μέσω της ιδέας αυτή το πατροπαράδοτο πιτόγυρο έρχεται σε επαφή με τη σύγχρονη λογική του giveaway, αλλά και του TikTok, γιατί το γιγάντιο πιτόγυρο (αλλά και ο τρόπος παρασκευής του) προφανώς παρουσιάστηκε σε σχετικό βιντεάκι. Αυτό εδώ:

@gyropoleion #fy #foryougamw #gyros #foryou #viral ♬ LIGHT MESSY CLEAR SOUND – Light

Επίσης, ο δημιουργός του μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», όπου έδειξε περήφανος το παιδί του. Όταν ζυγίστηκε μπροστά στην κάμερα το mega-πιτόγυρο βρέθηκε να είναι 5,5 κιλά. Όπως είπε:

 

«Ζυγίζει περίπου 4-6 κιλά, αναλόγως. Ο διαγωνισμός είναι 20 λεπτά, ο κάθε άνθρωπος που θέλει να το δοκιμάσει αυτό, για να διεκδικήσει ένα iphone 15. Μέχρι τώρα έχουν έρθει μας έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα. Απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδος. Έχουν έρθει, το έχουν δοκιμάσει αλλά δυστυχώς δεν τα έχουν καταφέρει. Οπότε αναμένουμε τους πιο τολμηρούς μας πελάτες, εμείς φημιζόμαστε ότι φτιάχνουμε τα πιο μεγάλα σουβλάκια εδώ στο Νέο Ηράκλειο,»

Εμείς έχουμε την κοιλίτσα μας αγαπητές φίλες και φίλοι, αλλά αν θέλετε το iPhone εμείς έχουμε να πούμε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Best of internet