Quantcast
THE STREAM

Με διαπίστευση θα κυκλοφορούν οι κάτοικοι της Ν. Φιλαδέλφειας τη μέρα του τελικού

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2024

Σχεδόν ξεσπιτωμένοι θα είναι για μέρα οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας, αγαπητές φίλες και φίλοι (κάτι που θα πονέσει ακόμη περισσότερο τους Αεκτζήδες που εικάζουμε ότι είναι η πλειοψηφία). Για να μπορούν να πηγαίνουν σπίτι τους τη μέρα του αγώνα Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, οι κάτοικοι θα χρειαστεί να βγάλουν διαπίστευση από τοπικό αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές στα ΜΜΕ, μέσα στη μέρα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες γι’αυτό το θέμα (πχ ποιους δρόμους και ώρες αφορά και πάει λέγοντας).

Όσον αφορά τη μετακίνηση των οπαδών, οι φίλοι των δύο ομάδων θα πάνε στο γήπεδο από δύο τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι του ΟΣΦΠ θα πάνε μέσω Ηλεκτρικού από το Φάληρο στα Πευκάκια με ειδικά τρένα που δε θα κάνουν στάση πουθενά. Οι δε οπαδοί της Φιορεντίνα θα μαζευτούν στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα πάνε στην Αγιασοφιά με άπειρη αστυνομία για συνοδεία. Με κάποιον αντίστοιχο τρόπο (και επέκταση στο ωράριο του Μετρό και του Ηλεκτρικού από τη ΣΤΑΣΥ) θα φύγουν από το γήπεδο.

 

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όλα αυτά θα γίνουν με 5 ζώνες ελέγχου και χιλιάδες (3k, συγκεκριμένα) αστυνομικούς γενικής χρήσης και άλλους 1000 ειδικής χρήσης (Αντιτρομοκρατική, φρουροί VIP κλπ). Ο τελικός έλεγχος θα γίνεται σε τεράστιο μεταλλικό φράχτη που θα περικυκλώνει το γήπεδο, ο οποίος θα κατασκευαστεί από ιδιωτική επιχείρηση.

Όμως αυτό που σίγουρα απασχολεί περισσότερο τους Αεκτζήδες είναι το πόσα πουτσάκια θα βρουν ζωγραφισμένα στο αγαπημένο τους γήπεδο.

Πηγές: 1, 2

Best of internet