Quantcast
THE STREAM

TikTok από το νοσοκομείο κάνει προς το παρόν ο Tiger ταβερνoinfluencer από τον Παρνασό

Φοβόμαστε για την υγεία του αν μείνει πολύ καιρό μακριά από τις παχιούτσκες και τη μπραλιώτκια


THE NEWSROOM · 15 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνάει ο πιο διάσημος ιδιοκτήτης ταβέρνας της χώρας. Μιλάμε για τον Λουκά «Tiger» Κωτσούλα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κωτσούλας ο Κυνηγός» στο χωριό Πολύδροσο στον Παρνασσό. Για τα ψητά του δε μπορούμε να ορκιστούμε, αλλά στα TikTok βίντεο που ανεβάζει ο άνθρωπος έχει ρίξει πάρα πολλή δουλειά μαζεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες views κλπ κλπ. Με την περίπτωσή του έχουμε ασχοληθεί σε αυτό εδώ το αφιέρωμα.

Δυστυχώς για τον ίδιο και την ταβέρνα (αλλά όχι και το TikTok), ο Tiger θα  χρειαστεί να απέχει για λίγο από το σπορ γιατί όπως είπε ο ίδιος, έπαθε ισχίο και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Το καλό είναι ότι μπορεί να συνεχίσει να φτιάχνει τα βίντεο που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε, όπως αυτό που ανέβασε χτες. Εκεί ο Τίγρης Κωτσούλας βάζει αλάτι στην κρέμα που του δώσανε, διότι βρίσκει την κουζίνα του νοσοκομείου ανάλατη:

 

Εμείς από τη μεριά μας ελπίζουμε να επανέλθει γρήγορα στην συνηθισμένη του κατάσταση:

@.tigers47 #bbq #πρωτοθεμα #tiktokgreece #germany #england #italy #turkey#loukaskotsoulas #μπραλιωτκια #grill #meat #usa #australia #dubai #polydrosos #taverna @guest house waterfall @Guest house waterfall 1 @Eyaggelia Kalamida @Hellenicenergy1 #japan #ant1 #mega #skai #shorts Καλάς κάργα ;!!!!#salt #saltbae #vapevmowebsite #royalcream #vapevmo #thisissalts #bestmeat #nystrip #thisisalts #naturalsalt #pinksalt #saltlamp #pinksaltlamp ♬ πρωτότυπος ήχος – Λουκάς Κωτσούλας Tiger’s..

Best of internet