Quantcast
THE STREAM

Δημήτρης Παπανώτας για διαγραφή: «Με έφαγαν οι βεδουίνοι της πολιτικής»

Τι μπορεί να εννοεί ο άνθρωπας


THE NEWSROOM · 19 Απριλίου 2024

Έναν ενδιαφέροντα χαρακτηρισμό περιείχαν τα σημερινά παράπονα του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος ως γνωστόν αποπέμφθηκε χτες από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για σεξιστικές δηλώσεις. Μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή “Happy Day” το πρωί της Παρασκευής (19/04), ο Παπανώτας τα έβαλε με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον κάλυψαν.

Αυτό που μας προκαλεί έντονο ενδιαφέρον είναι ο χαρακτηρισμός βεδουίνοι διότι πραγματικά θα θέλαμε να ξέρουμε τι ήθελε να πει με αυτό. Παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα των δηλώσεων Παπανώτα:

«Δεν θα απαντήσω πολιτικά για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το κόμμα που πιστεύω. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια στελέχη που εγώ υπερασπιζόμουν δημόσια, οι ίδιοι άνθρωποι τελικά μου έσκαβαν τον λάκκο και με έναν τρόπο απαράδεκτο. Δεν είμαι χθεσινός. Εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά στην τηλεόραση, είμαι από τους λίγους. Έχω καταθέσει τις απόψεις μου στην τηλεοπτική μου πορεία.

Στις πολιτικές μου ομιλίες δε βρήκαν κάτι μεμπτό για να με κατηγορήσουν. Πήγαν στο χρονοντούλαπο και βρήκαν μια δήλωση, την οποία έκοψαν κι έραψαν στα μέτρα τους για να με κατηγορήσουν. Όμως υπάρχουν χιλιάδες δηλώσεις, εδώ που είμαστε 10 χρόνια, στηρίξαμε το metoo, στηρίξαμε την ίδια την κυρία Μπεκατώρου.

Όταν μίλησα με σένα και σου είπα ότι είμαι έτοιμος να αποχωρήσω, μίλησα και με τα κομματικά στελέχη. Τους είπα πως αν δεν έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις που θα δεχτώ, να παραιτηθώ. Οπότε ήταν ανήθικο που με απέπεμψαν, ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ από μόνος μου. Οι βεδουίνοι της πολιτικής με έφαγαν. Ευχαριστώ πολύ, καλή χώνεψη.»

Τα έβαλε άραγε με την οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Σαχάρα; Ποιος ξέρει.

Best of internet