Quantcast
THE STREAM

Άδωνις για Δούκα: «Έχει κάνει τον Δήμο Αθηναίων να είναι ο πιο ακροαριστερός της χώρας»

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΑΠΟ’ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ


THE NEWSROOM · 1 Απριλίου 2024

Σε τρελό σερί βρίσκεται ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Μετά το αγαπούλικο πέρασμα από τον Γιώργο Αυτιά, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια επεισοδιακή βόλτα από τον Action 24, όπου ανέπτυξε τη θεωρία του για τον φρέσκο δήμαρχο της Αθήνας, Χάρη Δούκα.

Σύμφωνα με την αδώνειο θεωρία, ο Χάρης Δούκας είναι το αντίστοιχο ενός πράκτορα της Κομιντέρν ή της Κα Γκε Μπε, αλλά για τα Εξάρχεια. Όπως είπε, ο άνθρωπος κάνει ό,τι του λένε οι αναρχικοί και τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που βρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο. Οι αποδείξεις του γι’αυτό είναι οι αποφάσεις του Χ. Δούκα για τον λόφο του Στρέφη (δηλαδή, το δεύτερο pet project του Μπακογιάννη μετά τον Μεγάλο Περίπατο) και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό (το οποίο δε θα ακυρωθεί καν αν καταλάβαμε καλά).

Όπως είπε

«Τρεις μήνες θητείας ακύρωσε την ανάπλαση στο Λόφο του Στρέφη γιατί φώναζαν οι μπάχαλοι των Εξαρχείων, έβαλε παντού στο δήμο της Αθήνας εκπροσώπους της άκρας Αριστεράς, από το ραδιόφωνο μέχρι οπουδήποτε αλλού, είναι ο πιο ακροαριστερός δήμος στην Ελλάδα δέχεται να μπαίνει ομάδα της άκρας Αριστεράς στο δημοτικό συμβούλιο και να λέει “μπάτσους” τους αστυνομικούς και να κάθεται και κάνει πλακίτσα μαζί τους

Αυτό στα bold με τους μπάτσους θα είχε ένα ενδιαφέρον αν ήταν αλήθεια, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πιο ξενέρωτη:

Σόρι παίδες η Αθήνα δεν απέκτησε όντως τον πρώτο ACAB δήμαρχο της ιστορίας της.

 

Best of internet