Quantcast
THE STREAM

Ηγουμενίτσα: Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πιάστηκαν για 100 κιλά φούντα

Τι είναι 100 κιλά φούντα μπροστά στην αιωνιότητα


THE NEWSROOM · 15 Μαρτίου 2024

Κυριολεκτικά το meme με τους Σπάιντερμαν έζησε οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στη Θεσπρωτία (και πιο συγκεκριμένα στην Ηγουμενίτσα), αγαπητές φίλες και φίλοι. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν νόημα σε ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας να σταματήσει για έλεγχο.

Αυτό γκάζωσε και έφυγε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Το κυνηγητό φαίνεται ότι δεν κράτησε πολύ γιατί ο οδηγός του, ο οποίος προέκυψε ότι είναι ένας 41χρονος Αρχιφύλακας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας έχασε τον έλεγχο και στούκαρε πάνω σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Το αυτοκίνητο είχε και συνεπιβάτη, ο οποίος ήταν ένας επίσης 41χρονος με καταγωγή από την Αλβανία. Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης έψαξαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αστυνομικός της Δίωξης , βρήκαν εκεί 19 δέματα με ακατέργαστη φούντα συνολικού βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Το αστείο είναι ότι συνελήφθη κι ένας ακόμη αστυνομικός της Δίωξης με βαθμό αρχιφύλακα, ηλικίας 50 χρονών. Την ώρα που συνελήφθη ο 41χρονος γκαζιάρης, υποτίθεται ότι εκτελούσε υπηρεσία περιπολίας με τον 50χρονο, ο οποίος όμως εκείνη την ώρα άραζε σε καφετέρια της Σαγιάδας Θεσπρωτίας. Ένιωθε μάλιστα τόσο άνετα, που είχε παρατήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι μέσα στο αυτοκίνητο που τράκαρε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15-03-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αστυνομικοί και ένας ιδιώτης αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης της ανωτέρω υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο ένας αστυνομικός να οδηγάει υπηρεσιακό συμβατικό όχημα με συνεπιβάτη τον ιδιώτη και πραγματοποιήθηκε σήμα στάσης για να διενεργηθεί έλεγχος.

Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μη υπακούοντας στα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -102- κιλών και -670- γραμμαρίων.

Μάλιστα, ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συνοδός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα.

Από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε -3- σταθμευμένα οχήματα και στο υπηρεσιακό όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.»

 

Best of internet