Quantcast
THE STREAM

Ξάνθη: Πέθανε η 19χρονη που είχε χτυπηθεί από αμάξι της ΕΛΑΣ με οδηγό αστυνομικό

Μια βδομάδα μετά το τρακάρισμα


THE NEWSROOM · 12 Δεκεμβρίου 2023

Δεν τα κατάφερε δυστυχώς η 19χρονη κοπέλα από τον Παλαιό Ζυγό της Ξάνθης που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο πριν λίγες ημέρες, το βράδυ της Τετάρτης 6/12. Η 19χρονη νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Καβάλας, όπου είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Ξάνθης. Το τρακάρισμα έγινε την ώρα που η 19χρονη είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της.

Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις γιατί ο οδηγός ήταν αστυνομικός και το όχημα υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, ο 34χρονος αστυνομικός κάλεσε μεν το ΕΚΑΒ, αλλά παράλληλα κατά πάσα πιθανότητα προσπάθησε να τη σκαπουλάρει όσον αφορά τον δικό του ρόλο παρουσιάζοντας διάφορες μεταξύ τους αντικρουόμενες εκδοχές σχετικά με το τι έγινε. Λογικά, αυτός ήταν και ο λόγος που η πρώτη εκδοχή της ιστορίας ήταν ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το θύμα και εξαφανίστηκε.

Τελικά, χρειάστηκε να γίνει κανονική αστυνομική έρευνα για να εξακριβωθεί ότι οδηγούσε αυτός. Μόνο τότε ομολόγησε και τώρα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, ενώ σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, η απόκρυψη του περιστατικού επιβαρύνει τη θέση του πειθαρχικά και ποινικά.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ότι το τρακάρισμα έγινε στις 6 Δεκέμβρη, μια μέρα που δε χρειάζεται συστάσεις.

Best of internet