Quantcast
THE STREAM

«Kοπρίτες (κλπ)»: Ψύχραιμη απάντηση Μπέου για τα ζωντανά πρόβατα στις φάτνες

Ζήτησε και ψυχίατρο για να μην τρελαθεί ο δήμαρχος Βόλου


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2023

Άλλο ένα τυπικό παράδειγμα Μπεο-σύνης χάρισε ο δήμαρχος Βόλου στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. Η κόντρα με τον δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ Απόστολο Ριζόπουλο προέκυψε εξαιτίας της απόφασης του δήμου να τοποθετήσει για άλλη μια χρονιά ζωντανά πρόβατα και πόνυ στις χριστουγεννιάτικες φάτνες της πλατείας Αγίου Νικολάου, με την οποία διαφωνεί ο κτηνιατρικός σύλλογος και φιλοζωικές οργανώσεις.

Το escalation του Μπέου ήρθε μετά τα παρακάτω λόγια του Α. Ριζόπουλου:

«Διαφωνούμε να υπάρχουν ζωντανά στην φάτνη. Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για τις μυρωδιές. Εκτιμούμε ότι έπρεπε να βάλουμε ομοιώματα. Τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον.»

Οπότε ο δήμαρχος απασφάλισε (σε αναμενόμενα επίπεδα, για τα δεδομένα του):

«Στη στάνη ε; Εκεί είναι. Στη στάνη πάει ο βοσκός κάθε δύο μέρες κι εμείς έχουμε άνθρωπο και κτηνίατρο πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Το βαφτίζουμε στάνη λοιπόν. Παραχώρησα τον χώρο στον Άγιο Νικόλαο σε έναν βοσκό και το έκανα στάνη και δε μπορεί να μας πειράξει κανένας. Κοπρίτες. Για τρέλα μιλάμε ρε π… μου. Ρε, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα. Θα τρελαθώ. Δε ντρέπεστε λίγο; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τους ζωολογικούς κήπους στην Αθήνα που εκεί τα ζώα δεν είναι στο φυσικό τους περιβάλλον; Πηγαίνετε στις Βρυξέλλες να δείτε. Τι να τους εξηγούμε τώρα;»

Η αλήθεια είναι ότι τόσες φορές που το έχει κάνει, μάλλον το εννοεί ότι δεν πρόκειται να τον πειράξει κανείς.

Best of internet