Quantcast
THE STREAM

Φαβορί για τα Βραβεία Κλόουν 2023 είναι ο Αχιλλέας Μπέος για 2 Facebook posts

Δείτε τον δήμαρχο Βόλου να βάφει τη μύτη του κόκκινη μέσα σε 5 ώρες


THE NEWSROOM · 28 Σεπτεμβρίου 2023

Το ίσως απόλυτα αντιπροσωπευτικό δείγμα Έλληνα πολιτικού αποτελεί αυτή τη στιγμή ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου δείχνει να είναι πλέον ο πιο καταρτισμένος στο πιο σημαντικό skill του επαγγέλματος, δηλαδή να μην έχει τις δικές του απόψεις, αλλά τις απόψεις που χρειάζεται για να τη βγάλει άλλη μια μέρα.

Μας το υπενθύμισε αυτό χτες, τις ώρες που ο Βόλος ξαναπνιγόταν για δεύτερη φορά σε 3 εβδομάδες. Η κατάσταση, αν δεν το είδατε, είναι κάπως έτσι:

Λίγες ώρες πριν από αυτό, γύρω στο μεσημέρι της χτεσινής (27/9) μέρας ο Αχιλλέας Μπέος ισχυριζόταν ότι όλα είναι υπό έλεγχο και θα πάνε πρίμα. Μάλιστα, τόνιζε ότι κάθε διαφορετική εκτίμηση της κατάστασης προέρχεται από παρακμιακούς που θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο:

«Δυστυχώς μια οργανωμένη ομάδα από γνωστά παρακμιακά στοιχεία της πόλης συνεχίζουν την προσπάθεια να τρομοκρατήσουν, μέσω του διαδικτύου, τους πολίτες, μεσούσης της νέας κακοκαιρίας, ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από την προηγούμενη κακοκαιρία που έπληξε την πόλη. Μην τους πιστεύετε και μην πανικοβάλλεστε.

Η κατάσταση μέχρι τώρα είναι απολύτως ελεγχόμενη, τόσο εγώ, όσο και οι συνεργατες μου, με τα συνεργεία του Δήμου, αλλά και ιδιωτών, είμαστε σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης και όπου παρατηρούνται προβλήματα παρεμβαίνουμε αμέσως. Όπως στη Γρηγορίου Λαμπράκη, όπου η Αστυνομία με δική της πρωτοβουλία διέκοψε για μισή ώρα την κυκλοφορία, αλλά ήδη έχει δοθεί και πάλι σε λειτουργία.

Παράλληλα συνεχής είναι ο έλεγχος στον Κραυσίνδωνα και παρατηρείται η στάθμη της κοίτης του.

Για όποιο πρόβλημα ενδεχομένως στη συνέχεια προκύψει θα σας ενημερώνουμε, όπως πάντα, άμεσα με υπευθυνότητα

Μην ακούτε και διαβάζετε αυτά τους αξιοθρήνητους πολιτικούς απατεώνες»

Λίγες ώρες μετά, ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να το γυρίσει σε full on Κήρυκας της Αποκάλυψης mode:

«Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Εκκληση. Κλειστείτε στα σπίτια σας, πηγαίνετε σε ψηλότερους ορόφους, προστατεύστε τη ζωή σας.»


Μπείτε στα σχόλια, έχουν πολύ spicy περιεχόμενο:

Στο μεταξύ, έχει γίνει meme:

Γιώργος Μπουρίκας

Manos Chalvatzopoulos

Στο μεταξύ, εμείς χαζεύουμε φωτογραφίες που αποτυπώνουν το τι δουλειές έγιναν ανάμεσα στις δύο κακοκαιρίες:


Best of internet