Quantcast
THE STREAM

Στους συνεργάτες του τα έριξε όλα ο άρχοντας Λιάγκας για τη μούφα γιαγιά που έβγαλαν στην εκπομπή

Κίνηση μεγάλου παίκτου


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2023

Από πάνω με τον γνωστό του αρχοντικό τρόπο πήγε να βγει ο Γιώργος Λιάγκας για το χτεσινό σόου στον ΑΝΤ1 με την μούφα γιαγιά Κασσελάκη. Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτό το σκηνικό:

Λίγες ώρες μετά κι αφού έχει ήδη σχολιαστεί ότι οι λεζάντες της εκπομπής είναι τελείως αναντίστοιχες του περιεχομένου της, ο ίδιος ο ΑΙ-generated μελλοντικός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε καταγγελία για την παραχάραξη γιαγιάς που έπαιξε:


Η απάντηση του Λιάγκα ήρθε σήμερα το πρωί. Για κάποιο λόγο που μόνο μια νοημοσύνη επιπέδου Λιάγκα μπορεί να συλλάβει, ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να αντεπιτεθεί στον Κασσελάκη. Πρώτα ξεκίνησε με το αντίστοιχο του «δύο χέρια, τρία πόδια», μαζί με λίγο self-promotion :

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει λάθη, αλλά τα έχω παραδεχθεί και τα έχω πληρώσει. Έχω διδαχθεί, έχω ζητήσει συγγνώμη και έχω προχωρήσει. Όταν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει λάθος, όχι εγώ. Ίσως δεν ξέρει καλά ελληνικά, ίσως έχει λάθος συμβούλους ο Στέφανος, αλλά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας, δεν αλλάζω. Έγινε μια συζήτηση για την περιβόητη γιαγιά του Κασσελάκη.

Ο κ. Κασσελάκης βγήκε και είπε σε δηλώσεις του ότι θα ξεδοντιάσει δημοσιογράφους και δικαστές. Αν θεωρεί ότι με αυτή την ανακοίνωση ξεκίνησε το ξεδόντιασμα των δημοσιογράφων με αυτήν την εκπομπή και την αφεντιά μου, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και μία χαρά και το ξεδόντιασμα ήταν άσφαιρο

Μετά τα φόρτωσε όλα στους συνεργάτες του, τους οποίους έβρισε, όπως είπε:

«Ή δεν είναι καλά τα ελληνικά του ή οι σύμβουλοί του, τον συμβουλεύουν λάθος. Τόνισα ότι είναι μακρινή γιαγιά του. Μάλιστα, η κυρία μίλησε για τη σχέση της με τον Κασσελάκη. Αν ήθελα να κάνω προβοκάτσια, θα έλεγα ότι είναι κανονική γιαγιά. Το ξεκαθάρισα ότι είναι μακρινή γιαγιά. Το λάθος είναι με τους συνεργάτες μου και τους ψέγω. Ο παρουσιαστής δεν ξέρει τους τίτλους. Τους έβρισα τους συνεργάτες μου. Είπαμε ότι είναι μακρινή γιαγιά.»

Και στο τέλος είπε ότι κανονικά ο Κασσελάκης θα έπρεπε να του στείλει σοκολατάκια ή λουλούδια, επειδή του βρίσκουν τους μακρινούς συγγενείς του:

«Ψάξτε κύριε Κασσελάκη τι κάνουν άλλοι δημοσιογράφοι και άλλες εκπομπές που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση… Και έβγαιναν άλλες φωνές. Η συγκεκριμένη κυρία που βγάλαμε έχει μακρινή συγγένεια με εσάς. Σας πιστεύω ότι δεν την γνωρίζετε.

Θα έπρεπε να μου στείλετε ανθοδέσμη ή σοκολατάκια, επειδή ανακαλύπτουμε τους μακρινούς συγγενείς σας και να μας ευχαριστήσετε, αλλά εσείς βγαίνετε και λέτε ότι θέλουμε να σας κάνουμε κακό. Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Δείτε ποιοι είναι κοντά σας πραγματικά και ποιοι είναι κοντά σας για συμφέρον.»

ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΤΙΓΜΗ.

 

 

 

Best of internet