Quantcast
THE STREAM

Viral με το σπαθί της η εξαγριωμένη ρεπόρτερ του STAR στην Καρδίτσα

Δείτε Τατιάνα με γαλότσες εσείς


THE NEWSROOM · 12 Σεπτεμβρίου 2023

Υποτίθεται ότι πια όλοι δικαιούμαστε 15 λεπτά δημοσιότητας, όμως μια ρεπόρτερ του STAR είναι ήδη στις 15 ώρες και προχωράει ακάθεκτη. Η οργισμένη δημοσιογράφος Κατερίνα Ρίστα κέρδισε με το σπαθί της το viral επειδή το ρεπορτάζ της, το οποίο έχει να κάνει με την ανοργανωσιά που παίζει για τον καθαρισμό της υπαίθρου από τα ζώα που πνίγηκαν στην πλημμύρα (τα οποία είναι δημόσιος κίνδυνος για την υγεία), ήταν μονίμως μια ανάσα μακριά από το γαμωσταυρίδι.

Ο τόπος φυσικά ήταν ο κάμπος της Καρδίτσας. Να πούμε εδώ ότι το ρεπορτάζ ήταν δομημένο στο περιεχόμενό του και με ονόματα. Σύμφωνα με την ρεπόρτερ τόσο ο δήμαρχος της περιοχής όσο και ο αρμόδιος για το ζήτημα αντιπεριφερειάρχης δεν ήξεραν και πολλά (σίγουρα δεν ήξεραν όσα θα έπρεπε) για την περισυλλογή των νεκρών ζώων.

«Πήρα, λοιπόν, να ρωτήσω αυτά τα ζώα θα μαζευτούν; Διάβαζα ένα δελτίο τύπου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο έλεγε ότι θα βγουν κλιμάκια στους δρόμους, θα μαζέψουν τα νεκρά ζωντανά και υπεύθυνος για την επίβλεψη θα ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, ο κύριος Απόστολος Μπίλλης. Τι κάνει, λοιπόν, λογικά, ένας δημοσιογράφος; Παίρνει τον κύριο Μπίλλη και τον ρωτά πείτε μου σας παρακαλώ ήρθανε τα κλιμάκια; Η απάντηση που πήρα; Φυσικά και ήρθανε. Πολύ ωραία. Πού πήγανε αυτά τα ζωντανά; Πού τα πήγατε; Δεν ξέρω. Πολύ ωραία; Καθόλου ωραία. Ποιος ξέρει, λοιπόν; Ο δήμαρχος.

Αθάνατο ελληνικό χάος. Τι κάνεις επόμενο βήμα; Προφανώς παίρνεις τον δήμαρχο, τον κύριο Σακελλαρίου. Τον παίρνεις αρκετές φορές γιατί δεν απαντάει στο πρώτο τηλεφώνημα. Το σηκώνει, λοιπόν, ο κύριος Σακελλαρίου. Πείτε μου σας παρακαλώ, έχουν έρθει τα κλιμάκια να μαζέψουν; Γιατί εγώ σήμερα κινούμαι στην περιοχή και δεν έχω δει κάποιος να μαζεύει.»


Η Ρίστα πήρε Ρίσκα, θα έλεγε κανείς.

Best of internet