Quantcast
THE STREAM

«Οι κρέμες μου πάλλονται από ελληνική ψυχή» δήλωσε η Μπουμπουλίνα Κατσαφάδου

Θα ήταν εξαιρετική ατάκα σε μια ταινία με τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ πάντως


THE NEWSROOM · 5 Ιουλίου 2023

Μια δήλωση που ακούστηκε θα πούμε περίεργα σεξουαλική έκανε χτες το βράδυ της Τρίτης (4/7) η Δήμητρα Κατσαφάδου. Μιλώντας στο “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η επιχειρηματίας που brand-αρε την ίδια τη μαγεία της φύσης περιέγραψε τις δυσκολίες της αρχής, πριν γίνει μεγάλη και τρανή.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι της είχαν να προτείνει σε μια μεγάλη πολυεθνική. Αυτή όμως αρνήθηκε, γιατί προτίμησε να εμπιστευτεί τα skills της, τις γνώσεις της και την ελληνική ψυχή. Γιατί όπως είπε, οι κρέμες της είναι γεμάτες ελληνική ψυχή:

«Μου είχαν κάνει πρόταση να φύγω σε πολύ μεγάλη πολυεθνική στο εξωτερικό, στο Βέλγιο, και λέω όχι. Θα βάλω την ελληνική ψυχή μαζί με το πάντρεμα των γνώσεων και θα κάνουμε θαύματα.

Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα για μένα και ήθελα να το αποδείξω για τα ελληνικά μυαλά.»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε ότι κάποιες φορές έσπασαν το μαγαζί, αλλά αντί να πάρουν λεφτά, έκλεψαν προϊόντα:

«Μας έσπασαν 2-3 φορές το μαγαζί. Δεν έκλεψαν το ταμείο, δεν πήραν λεφτά. Πήραν τα προϊόντα και τα μεταπούλησαν. Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό που έγινε.»

Μήπως ήταν τίποτε ανθέλληνες που είχαν επείγουσα ανάγκη να νιώσουν να πάλλεται μέσα τους η ελληνική ψυχή;

Best of internet