Quantcast
THE STREAM

Δροσερός ΓΑΠ καλεί τον κόσμο να το ρίξει ΠΑΣΟΚ με πορτοκαλί γυαλιά μέσα από κάτι καλάμια

Έτοιμος για την Αχαϊκή Ριβιέρα ο πρώην πρωθυπουργός


THE NEWSROOM · 21 Ιουνίου 2023

Σε άλλα νέα, το είχατε υπόψη σας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κατεβαίνει ξανά βουλευτής; Αν ψηφίζετε στην Αχαΐα, έχετε την ευκαιρία να βάλετε τον 71χρονο πλέον ΓΑΠ στη Βουλή και να γυρίσετε την ιστορία κάπου 40 χρόνια πίσω, όταν εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής. Ακούγεται σαν προφητεία για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Ή και όχι.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι να παραμείνεις stylish και ο ΓΑΠ το κάνει. Ο πρώην πρωθυπουργός ανέβασε στο Facebook στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας ένα ιδιαίτερα κινηματογραφικό βίντεο (έχει και πλάνα από drone και τέτοια): Φόρεσε πορτοκαλί γυαλιά, βρήκε ένα μέρος με καλάμια και άρχισε να μας τα λέει από εκεί, αναφερόμενος ειδικά στην Αχαΐα όπου είναι υποψήφιος. Το καλύτερο σημείο είναι αναμφίβολα αυτό που μας λέει για το υδροκέφαλο πολιτειακό κράτος της Ελλάδας:

«Η Ελλάδα, η Αχαΐα, ο Ελληνισμός, πόσω μάλλον η νέα γενιά που έχει ταλέντο, που έχει κέφι, που έχει γνώσεις αλλά βρίσκει πάντα μπροστά της τεράστια εμπόδια από ένα κράτος πελατειακό, υδροκέφαλο. Γι’ αυτό εμείς στοχεύουμε να ανοίγουμε δρόμους, να σπάμε δεσμά, να απελευθερώνουμε δυνάμεις. Θέλουμε μια Ελλάδα που δεν είναι παρασιτική, αλλά είναι παραγωγική με βάση αξίες, με βάση την ποιότητα. Ποιότητα για όλους.»


Εμπιστευτείτε τον για λίγο αέρα φρεσκάδας στο βαρετό πολιτικό τοπίο της χώρας ή έστω γιατί θέλετε να ζήσετε όλη την προηγούμενη 15ετία από την αρχή.

Best of internet