Quantcast
THE STREAM

Όλα τα highlights από τις παλιές ορθόδοξες φοιτητικές ΠΑΣΟΚοστιγμές του Ανδρουλάκη

Αν δεν έχεις φωτογραφίες με ΠΑΣΠ και γκάνια δεν έζησες γαμάτα φοιτητικά χρόνια


THE NEWSROOM · 30 Μαΐου 2023

«ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ» φωνάζει από χτες το σύνολο του ελληνικού ίντερνετ σα να έπαθαν όλοι Στέφανο Χίο. Δυστυχώς, ούτε εμείς δεν προλάβαμε να το σώσουμε. Αναφερόμαστε στο (private πλέον) YouTube βίντεο με τίτλο «ΠΑΣΠ Ξάνθης …2007» που μας έδωσε αυτό το υπέροχο σκρίνσοτ:

Όπως βλέπετε, ο φοιτητής τότε Νίκος Ανδρουλάκης είχε πάρει τα όπλα – από το σχήμα μάλλον ψεύτικο φαίνεται αλλά με τους Κρητικούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι είσαι σίγουρος. Δεν ξέρουμε αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τότε ΠΑΣΠίτης κρατούσε γκάνι ως τέκνο της Λεβεντογέννας που γουστάρει μπαλωθιές ή αν ήταν στο dress code της εκδήλωσης που βλέπουμε στη φωτογραφία, όμως το σίγουρο είναι ότι το βίντεο (και το όπλο, αληθινό ή ψεύτικο) προκάλεσε αρκετή αμηχανία στους κύκλους του ΠΑΣΟΚ ώστε ο uploader του να το κάνει πάλι πριβέ (τη στιγμή που ήταν άπειρα χρόνια σε κοινή θέα). Τι προλάβαμε να δούμε; Διάφορα πλάνα από την φοιτητική ζωή του Ανδρουλάκη (που αν σπούδαζε ακόμη τη χρονια που ανέβηκε το βίντεο, θα είχε αγγίξει μόλις στο δέκατο έτος των σπουδών του):

Ένας χρήστης του Twitter έδωσε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για την εικόνα:


Αυτά είναι highlights αδέρφια:

Δυστυχώς, αυτά τα λίγα θα μας μείνουν από την αθώα εποχή που ο Ανδρουλάκης έκανε φοιτητική ζωάρα και το ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Άντε και κάποια memes:


Manolis Karampinis

Pero Spero

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ.

Best of internet