Quantcast
THE STREAM

Δημοκρατικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ δένουν τύπο που έγραψε γνωστό σύνθημα για ΜΤΣΤΚ στο ίντερνετ

Ετοιμάζεται η ΕΛΑΣ να συλλάβει ένα σημαντικό ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού;


THE NEWSROOM · 25 Μαΐου 2023

Το τέλειο timing (κοινώς, 4 μέρες από τη νίκη της ΝΔ) επέλεξαν οι αρχές για να συλλάβουν έναν 37χρονο με την πιο απίθανη κατηγορία. Σύμφωνα με το Reader.gr, χτες το απόγευμα της Τετάρτης 24/5 η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε έναν 37χρονο διότι η δικογραφία υποστηρίζει ότι αυτός ξεκίνησε το πασίγνωστο σύνθημα που ξεκινάει με Μητσοτάκη και καταλήγει ξέρετε πως, ενώ υποστηρίζει ακόμη ότι καλούσε τον κόσμο να ξεσηκωθεί.

Η εν λόγω δικογραφία θυμίζει την περίπτωση Παστΐτσιου γιατί περιέχει παρόμοια αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή κάμποσες αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στα social media. Οι κατηγορίες είναι  για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτωνβιαιοπραγίες ή διχόνοια, κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει ότι η ΕΛΑΣ έμαθε από πληροφορίες της (!) ότι ο κατηγορούμενος ότι είναι διαχειριστής προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έκανε ποστς που προέτρεπαν σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγιών (!!) – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Μετά την πρώτη έρευνα της ΕΛΑΣ, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Στη συνέχεια, η αστυνομία επικοινώνησε με τους παρόχους ίντερνετ και πήρε πληροφορίες που κατέληξαν στο να ψάξουν και το σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν το τηλέφωνό του, ένα φλασάκι USB και 2 σκληροί δίσκοι. Έτσι, ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Η αστειότητα της κατάστασης περιλαμβάνει να σχολιάζεται ότι ο 37χρονος δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές.

Αν πάντως οι αρχές ετοιμάζονται να συλλάβουν κόσμο για το συγκεκριμένο σύνθημα, έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους:

 

 

Best of internet