Quantcast
THE STREAM

Εξήγηση για τα επιτυχημένα προεκλογικό προγνωστικά του έδωσε ο tipster Αντώναρος

Ελπίζουμε τουλάχιστον να έχει παίξει την εκτίμηση που κράτησε για τον εαυτό του


THE NEWSROOM · 25 Μαΐου 2023

Τη δική του ερμηνεία για την τελείως unexpected καταστροφική επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η πιο ηχηρή πρόσφατη μεταγραφή (και υποψήφιος βουλευτής) του. Μιλώντας στο AtticaTV το βράδυ της Τετάρτης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος είπε το είχε δει να έρχεται, αλλά το κράτησε για τον εαυτό του για να κρατηθεί ψηλά το ηθικό του στρατεύματος:

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά. Θα μου πείτε “γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες ότι πάτε, πας καλά, γιατί;”. Γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και βεβαίως έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες, να κρατώ… ζεστούς τους ανθρώπους οι οποίοι έρχονται.»

Θα ήταν unfair play να παραθέσουμε τα σχόλια που κάνει για τις δηλώσεις του το οικοσύστημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οπότε δε θα το κάνουμε. Το κλου της υπόθεσης είναι ότι ο Αντώναρος είχε δηλώσει ότι η ΝΔ θα δυσκολευτεί να αγγίξει το 30%. Πιο συγκεκριμένα, είχε πει “θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της“.

Ο ίδιος στην περιφέρειά του (Ανατολικής Αττικής ) βγήκε έκτος και με σχεδόν 6.000 λιγότερα κουκιά από τον Χ. Σπίρτζη που ήταν ο δεύτερος (και πρώτος ο Καραμέρος). Εικάζουμε ότι αυτό είναι το τέλος της πολιτικής του πορείας.

Στην Ελλάδα βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, τα μεγάλα ταλέντα δε χάνονται.

Best of internet