Quantcast
THE STREAM

Κερατσίνι: Χριστιανόπουλα ήθελαν να σφάξουν και να έψησαν αρνί έξω από εκκλησία λόγω τάματος

Ξύπνα Έλληνα το Πάσχα πέρασε και δεν έψησες αρνί


THE NEWSROOM · 24 Απριλίου 2023

Ντου σε εκκλησία για να σταματήσει horror film με πρωταγωνιστή αρνί έκανε χτες η ΕΛΑΣ στο Κερατσίνι. Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι είχαν σκοπό να σφάξουν και να ψήσουν το ζωντανό στο προαύλιο της εκκλησίας επειδή είχαν κάνει τάμα (!). Ευτυχώς για το ζωντανό, κάποιοι κατήγγειλαν έγκαιρα το περιστατικό.

Έτσι, οι αστυνομικοί από το ΑΤ Κερατσινίου έφτασαν στην εκκλησία και απέτρεψαν την όλη φάση. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδιοκτήτης του ζώου δε βρέθηκε, οπότε οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν ότι αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο θα πραγματοποιηθούν συλλήψεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία για παράβαση του νόμου 4830/2021. Το δε αρνί μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ζώων στο Κορωπί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την διευθύντρια του προγράμματος Zero Stray Academy Σταματίνα Σταματάκου, η οποία μίλησε σήμερα στο Mega, οι ψησταριές είχαν ήδη ανάψει και ένα άλλο ζώο ψηνόταν κανονικά. Επίσης, πρόσθεσε ότι κι άλλοι είχαν την ίδια ιδέα: Mόνο χθες κατασχέθηκαν άλλα τέσσερα αρνάκια σε εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου.

Ελπίζουμε να μην έχει κανείς την ιδέα να θυσιάσει τον γιο του κατά την βιβλική παράδοση.

Best of internet