Quantcast
THE STREAM

Κώστας Χατζηδάκης: «Από τις πρώτες λέξεις που έγραψε ο γιος μου ήταν ο ΕΦΚΑ»

Μια cyborg στιγμή από τον Σούπερμαν των ιδιωτικοποιήσεων


THE NEWSROOM · 19 Απριλίου 2023

Είναι καλή στιγμή να συζητήσουμε για το φαινόμενο των αποτυχημένων “ανθρώπινων” συνεντεύξεων αγαπητές φίλες και φίλοι. Αυτών που ξεκινούν με τη λογική να δείξουν ότι ο συνεντευξιαζόμενος είναι στην τελική άνθρωπος σαν εμάς, αλλά καταλήγουν να φαίνονται βγαλμένες από το ChatGPT. Μια τέτοια ήταν αυτή του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, που ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

Το καλύτερο σημείο ήταν αναμφίβολα αυτό που ο υπουργός μίλησε για το παιδάκι του:

«Περνάμε από ένα κτίριο στην Κηφισίας, εκεί κοντά στο Χαλάνδρι όπου μένουμε και είναι του ΕΦΚΑ και λέει ο μικρός “μαμά, μπαμπά ο ΕΦΚΑ”. Δεν θα το πιστέψετε, τώρα μαθαίνει τα πρώτα του γράμματα. Έγραψε ΕΦΚΑ και αμέσως μετά έβαλε ένα Χ, γιατί ταλαιπωρεί τον μπαμπά. Πώς το αντιλαμβάνεται, απ’ αυτά που ακούει…»

Στη συνέχεια δήλωσε ότι δε γουστάρει μεγαλεία και τέτοια:

«Από τότε που γεννήθηκα αντιπαθώ τα μεγαλεία και τις κουστωδίες. Θυμάμαι, ήμουν νέος ευρωβουλευτής και πηγαίναμε σε βασιλικά παλάτια στο εξωτερικό και πάντα έλεγα στον εαυτό μου “μα πώς στο καλό ζουν εδώ πέρα και δεν παθαίνουν κατάθλιψη”».

Χμμμμμ:

Επίσης, αποκάλυψε ότι η ενασχόληση με την πολιτική του έχει κόψει τη Μύκονο:

«Λέω καμιά φορά για τον εαυτό μου, ευτυχώς που δεν έχω πλούσια γούστα. Έχω να πάω στην Μύκονο είκοσι χρόνια τώρα, δεν μου λείπει, αλλά ξέρω ότι αν πήγαινα κάθε τρεις και λίγο θα ήμουν αντικείμενο σχολιασμού. Έχω απόλυτη επίγνωση ότι αν κάνεις υπερβολές, θα τις βρεις μπροστά σου.»






Τώρα πειστήκαμε, είναι σαν κι εμάς.

Best of internet