Quantcast
THE STREAM

Με μπηχτούλα Light κατά Λιάγκα συνεχίζεται το επικό anime battle μεταξύ τράπερ και παρουσιαστή

Το celebrity deathmatch που αγαπήσατε συνεχίζετε και την άνοιξη


THE NEWSROOM · 6 Απριλίου 2023

Δεν έχει σταματήσει το (ο Αλλάχ να το κάνει) beef μεταξύ Λιάγκα και Light. Λίγους μήνες μετά την πρώτη φάση, ο τράπερ μίλησε  για την “σχέση” του με τον παρουσιαστή στα πλαίσια δηλώσεων που έκανε  εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη για το live του στην Πλατεία Νερού (το οποίο γίνεται για τα 10 χρόνια πορείας του). Σε γενικές γραμμές τα είπε μάλλον ψύχραιμα, αν εξαιρέσει κανείς το λιτό «δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει Λιάγκα»:

«Τον Γιώργο Λιάγκα τον βλέπω μόνο όταν με αναφέρει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει Λιάγκα. Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του για να του δώσω νούμερα. Απάντησα μια φορά στα social media, που είχε πει πολλές ανακρίβειες και νομίζω ότι με το γάντι του εξήγησα ότι δεν φέρθηκε πολύ έξυπνα για άνθρωπο 55 χρονών.»

Επίσης,

Αξίζει να σημειωθεί ότι είπε και κάτι χαριτωμένο για τον Mad Clip:

«Φοράω ένα κολιέ με τον Mad Clip, είναι μια καθημερινή υπενθύμιση. Δεν μπορείς να τον ξεχάσεις. Ήταν μια τεράστια ευλογία και μόνο που πέρασε από τη ζωή μου

Είπε ότι κάνει ψυχοθεραπεία και ότι οι άνδρες πρέπει να μαθαίνουν να μιλάνε για τα συναισθήματά τους και να μην προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν όλα πίνοντας 5 ουίσκια:

«Το χειρότερο σχόλιο που έχω ακούσει για εμένα ήταν πως είμαι βαρετός. Το συζήτησα με τον ψυχολόγο μου και καταλήξαμε πως δεν είμαι. Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια, που έφυγε ο πατέρας μου από την ζωή. Οι άνδρες δεν θέλουν να μιλάνε για την ψυχοθεραπεία γιατί έχουν άλλα πρότυπα, το θεωρούν ταμπού. Δοκίμασα να λύσω τα προβλήματα μου με το αλκοόλ, δεν λειτουργεί αυτό, είναι καλό να δουλεύεις την ψυχή σου.»

Woke τράπερ ή woke Λιάγκας, τι από τα δύο είναι πιο meta;

Best of internet