Quantcast
THE STREAM

Ίδιο όνομα με το κόμμα του Μπογδάνου θα έχει το κόμμα που κατεβάζει η Λατινοπούλου

Άλλα επίπεδα πρόσφυσης στον τελευταίο εμφύλιο της εξωκοινοβουλευτικής ακροδεξιάς


THE NEWSROOM · 24 Μαρτίου 2023

Δε σταματάει με τίποτα να δίνει content το παραλίγο πολιτικό ζεύγος Μπογδάνου – Λατινοπούλου. Λίγες μέρες μετά το απροσδόκητο διαζύγιο/ξεκατίνιασμά τους, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοίνωσε ότι δε θα λείψει από αυτές τις εκλογές. Πως θα το κάνει αυτό; Με το δικό της κόμμα, φυσικά.

Το τέλειο εδώ είναι ότι όπως σε κάθε καλό διαζύγιο, η Αφροδίτη δε θέλει να αφήσει στον Μπογδάνο το παιδί τους. Δυστυχώς γι’αυτή, το αρχικό κόμμα (η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής – ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.) το κράτησε ο Μπο και δε μπορεί να του το πάρει, δεδομένου του ότι τη διέγραψε για κατέβει εκλογικά με τον παλαίμαχο Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. Έτσι, επέλεξε να κάνει το αμέσως καλύτερο. Να κατεβάσει το δικό της, ομώνυμο κόμμα.

Όπως είπε στο σχετικό βίντεο που ανέβασε:

«Ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας 🇬🇷

#ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ»


Προφανώς, ο Μπο δε θα το άφηνε να πέσει κάτω αυτό. Σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ετοιμάζεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, ισχυριζόμενος ότι το όνομα είναι κατοχυρωμένο από τον ίδιο στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Από την πλευρά της κυρίας Λατινοπούλου, το επιχείρημα φαίνεται να είναι ότι το όνομα του δικού της κόμμα της δεν είναι ακρωνύμιο (το «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» του κ. Μπογδάνου προέρχεται από το Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής) και πως περιέχει και το όνομά της.

Αν θέλετε τη γνώμη μας, ας κερδίσει το ποδόσφαιρο.

Best of internet