Quantcast
THE STREAM

«Τα παιδιά γεννιούνται χωρίς φύλο» δήλωσε η based μανούλα Έλενα Παπαρίζου

Judith Butler του λαϊκοπόπ είναι από σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια


THE NEWSROOM · 22 Μαρτίου 2023

Προσωπικό αφορισμό από τον πρώην μητροπολίτη ψάχνει λογικά η Έλενα Παπαρίζου, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες δηλώσεις της στο podcast “Pop Revolution” του ραδιοφωνικού σταθμού Pride 98.6. Επιβεβαιώνοντας το προφανές, δηλαδή ότι είναι ένα παιδί της εποχής της, η πασίγνωστη τραγουδίστρια μίλησε για δύο από τα πιο hot topics της εποχής: το ζήτημα του φύλου και την ψυχοθεραπεία.

Όσον αφορά την ψυχοθεραπεία, είπε το εξής, σημειώνοντας μάλιστα ότι έχει περάσει και η ίδια μια κατάθλιψη:

«Εγώ πιστεύω ότι πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει άπειρο χρόνο για τις ψυχοθεραπείες που έχω κάνει στη ζωή μου και μόνο καλό μου έκαναν.

Την πρώτη φορά δεν κατάλαβα εγώ ότι χρειάζεται να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό. Το κατάλαβε η ίδια η ειδικός του σχολείου γιατί ήμουν 13 χρονών την πρώτη φορά που πέρασα μία κατάθλιψη. Έπαθα ταυτόχρονα μία μεγάλη θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα πού ανήκω, αν θέλω να πιστέψω στην Επιστήμη, μού ήταν πολύ δύσκολο. Οι γονείς μου ήταν και εξακολουθούν να είναι κοντά στην Εκκλησία, όπως και εγώ βέβαια είμαι.

Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο.»

Κρατάμε επίσης ότι θεωρεί τον εαυτό της κοντά στην Εκκλησία. Η Εκκλησία από την άλλη μάλλον θα δυσκολευτεί λίγο με αυτό, αν κρίνουμε τις δηλώσεις της για ζητήματα φύλου και πιο συγκεκριμένα, για την σεξουαλικότητα των παιδιών. Όπως είπε, το φύλο των παιδιών σχηματίζεται στην πορεία, ενώ σημείωσε επίσης ότι όχι μόνο είχε γκέι άνδρα φίλο από μικρή, αλλά είχε και τις δικές της απορίες για την σεξουαλικότητά της.

«Από μικρό παιδί είχα gay φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου»

 

Καμία έκπληξη, το ξέραμε ότι έχει μάθει να ρισκάρει:

Best of internet