Quantcast
THE STREAM

Κρήτη: Έδειραν γιατρό γιατί νόμισαν ότι ινσουλίνη = εμβόλιο για τον κορωνοϊό;

Άλλη μια αυθεντικά ελληνική είδηση από την λεβεντογέννα Κρήτη


THE NEWSROOM · 10 Ιανουαρίου 2023

Μερικά από τα φωτεινότερα μυαλά της χώρας είχε την χαρά να γνωρίσει ένας γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μοιρών στην Κρήτη το βράδυ της Κυριακής.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας 21χρονος διαβητικός που συνοδευόταν από 22χρονο φίλο του επισκέφθηκε το έντρο Υγείας και εξετάστηκε από τον γιατρό.

Αυτός του χορήγησε ινσουλίνη και επέμεινε ότι ο 21χρονος θα έπρεπε να μείνει στο ΚΥ για περαιτέρω έλεγχο και παρακολούθηση επειδή κινδυνεύει η ζωή του. Ο ασθενής επέμεινε ότι είναι μια χαρά και προσπάθησε να φύγει. Πάνω στη διαφωνία, ο συνοδός του ασθενή έσπρωξε τον 54χρονο γιατρό, ο οποίος έπεσε και χτύπησε το ισχύο και τα πλευρά του.

Παρότι τελείωσε κανονικά την εφημερία, την επόμενη μέρα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει κάταγμα κοτύλης με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην Ορθοπεδική Κλινική. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού και η Εισαγγελία Ηρακλείου γνωρίζουν για το περιστατικό, ενώ γνωστά είναι και τα ονόματα των νεαρών. Πάντως, ο γιατρός αποφάσισε να μη δοθεί συνέχεια και δεν έκανε μήνυση.

Η αληθινή greek παράνοια ξεκινά από αυτά που διαβάσαμε από έναν άλλο γιατρό του ΚΥ, τον Μανώλη Μεραμβελιωτάκη. Σύμφωνα με τον γιατρό, η επίθεση έγινε γιατί ο συνοδός του ασθενούς πίστευε ότι ο ορός ινσουλίνης (ή ό,τι άλλο έκανε ο γιατρός) ήταν εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Κοινώς, ότι ο γιατρός προσπαθούσε να τον εμβολιάσει στα μουλωχτά.

Αυτό ήταν το επίμαχο σημείο στο ποστ του κ. Μεραμβελιωτάκη:

«Είναι τουλάχιστον ντροπή για ενα δυο αλήτες να να έχει τόσο κακό όνομα η Μεσαρά. Νόμιζε, λέει, ο συνοδός ότι ο γιατρός αντί για φάρμακο έβαζε στη φλέβα εμβόλιο για τον κορονοϊό, και αυτοί είναι αντίθετοι, λέει, με το εμβόλιο! Εκεί φτάσαμε.»


Θα είχαν διαβάσει το Google κι αυτοί:

Best of internet