Quantcast
THE STREAM

Το 2/2 αναλαμβάνοντας τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο ψήνει ο Κούγιας

Στο αγαπημένο του είδος υπόθεσης επιστρέφει ο γνωστός ποινικολόγος


THE NEWSROOM · 7 Δεκεμβρίου 2022

Πολύ γνώριμα φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση με τον 16χρονο Ρομά Κώστα Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ο Αλέξης Κούγιας το σκέφτεται σοβαρά να αναλάβει την υπεράσπιση του 34χρονου αστυνομικού που τον πυροβόλησε στο κεφάλι, ο οποίο διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή συνοδευόμενος από τον συνήγορό του.

Ο Κούγιας ως γνωστόν συγκινείται ιδιαίτερα από τέτοιες υποθέσεις (εκτός από τον Κορκονέα, είχε αναλάβει και τους αστυνομικούς που γάζωσαν τον Νίκο Σαμπάνη πέρσι στο Πέραμα), οπότε το σκέφτεται σοβαρά. Όπως μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1:

«Καλούμαι να εκπροσωπήσω έναν φτωχό αστυνομικό, που έχει δυο παιδάκια 4 και 7 ετών κι όλοι τον χαρακτηρίζουν εξαιρετικό αστυνομικό και καλοκάγαθο άνθρωπο.

Το παν είναι να γίνει καλά το παιδί. Θα διαβάσω την δικογραφία, θα γνωρίσω τον κατηγορούμενο για να δω τα κίνητρά του κι ακολούθως θα αποφασίσω αν θα τον εκπροσωπήσω, όπως έχω κάνει και με άλλους αντίστοιχους κατηγορούμενους.»

Αυτάααα

Best of internet