Quantcast
THE STREAM

Κρήτη: Χασισοαγρόκτημα δίπλα σε μοναστήρι με κομποσκοίνια στα δέντρα έφτιαξαν πιστοί

Το απόλυτο μείγμα θρησκευτικού τουρισμού, αγροτουρισμού και ναρκοτουρισμού δημιούργησαν κάποιοι δίπλα στην Ιερά Μονή Σαββαθιανών


THE NEWSROOM · 21 Σεπτεμβρίου 2022

Την απευθείας ευλογία του Κυρίου φαίνεται ότι επιζητούσαν οι καλλιεργητές που έστησαν μια γιγάντια χασισοφυτεία δίπλα σε ένα μοναστήρι στην Κρήτη, σύμφωνα με το neakriti.gr. Για την ακρίβεια, οι συγκεκριμένοι σκαπανείς του ελληνικού αγροτικού τομέα φαίνεται ότι υποδύθηκαν τους προσκυνητές (και έκοψαν και τα συρματοπλέγματα) για να καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσβαση στον περίβολο της Ιεράς Μονής Σαββαθιανών.

Το πιο μεγάλο επίτευγμά τους όμως ήταν ότι παρά την κοντινή απόσταση από το μοναστήρι, η φυτεία ήταν αθέατη. Εντέλει, ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν ένα υπόδειγμα αγροκτήματος, όπου γινόταν τόσο καλλιέργεια όσο και επεξεργασία κάνναβης. Το προϊόν μάλιστα είναι σχεδόν έτοιμο: Σε λίγες μέρες, κάπου ένας τόνος χασίς θα έμπαινε στην αγορά για να φέρει κέρδη κάπου 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Όσον αφορά τις εργασίες που έγιναν, ο κατάλογος είναι πολύ μεγάλος. Οι καλλιεργητές μπήκαν στη ρεματιά πάνω από το μοναστήρι, ισοπέδωσαν δύο εκτάσεις για να φτιάξουν αντίστοιχο αριθμό φυτειών και τις συμπλήρωσαν με τούνελ που συνδέουν τα δύο επίπεδα, ένα παρατηρητήριο και εξόδους διαφυγής. Επίσης έφτιαξαν λιμνοδεξαμενή για να ποτίζουν τα 1152 δεντράκια, στεγασμένο χώρο για να ξεραίνουν το προϊόν και αρχηγείο – κατάλυμα που έμεναν και μαγείρευαν. Τέλος, οι αστυνομικοί βρήκαν και 27.5 κιλά προϊόντος. Στην τελική, θα μπορούσαν να το δώσουν για AIRBNB.

Το πιο cute όμως είναι ότι οι χασισοαγρότες είχαν κρεμάσει και κομποσκοίνια σε κάποια δέντρα (δυστυχώς όχι αυτά που σκεφτήκαμε όλοι). Λογικά σκέφτηκαν ότι αφού είναι κοντά στα αποκλειστικά εδάφη του Θεού, καλό είναι να προσπαθήσουν να τον τουμπάρουν με μια διπλωματική κίνηση. Μπορεί να τους το έχει ήδη ανταποδώσει, μιας και δεν έχουν βρεθεί ακόμη και αναζητούνται από τις αρχές.

Δείτε το βίντεο:

Best of internet