Quantcast
THE STREAM

Ματσάκι μποξ σε σχολείο με γάντια και κοινό έστησαν ανήλικοι φανς του αθλήματος στη Θεσσαλονίκη

Η αγάπη για τον αθλητισμό έλαμψε στο αυτοσχέδιο ρινγκ στην αυλή ενός σχολείου


THE NEWSROOM · 15 Σεπτεμβρίου 2022

Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση στα ζητήματα τόσο της σχολικής γυμναστικής όσο και του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού παρουσίασαν οι μαθητές (ή έστω random νεαροί που τους άρεσε το συγκεκριμένο σχολείο) του 107ου δημοτικού σχολείου στην περιοχή της Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως μπορούμε να δούμε από σχετικό βίντεο, οι νεαροί διοργάνωσαν άψογα οργανωμένους αγώνες μποξ, με αυτοσχέδιο ρινγκ, γάντια και κοινό. Δυστυχώς, περίοικοι που μισούν τον αθλητισμό κάλεσαν την αστυνομία. Εντέλει, μετά από 45 λεπτά ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο του ματς και έκανε συστάσεις.

Δείτε το βίντεο:

 

Εντέλει, ο ντόρος που προκλήθηκε οδήγησε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να ζητήσει από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης τα σχετικά, δηλαδή να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση από το αστυνομικό τμήμα Χαριλάου. Ένα από τα αντικείμενα της έρευνας είναι να βρεθεί αν στοιχειοθετείται η επικίνδυνη σωματική βλάβη ή κάποιο άλλο αδίκημα. Επίσης, θα ερευνηθεί το αν γίνεται κάτι αντίστοιχο σε άλλα σχολεία. Την έρευνα θα φέρει εις πέρας το Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.

Εμείς προτείνουμε την διοργάνωση ελεγχόμενου στοιχηματισμού από τα δεκαπενταμελή των σχολείων ώστε να βγαίνουν τα λεφτά για τις πενταήμερες και τα υπόλοιπα έξοδα, τρένο θα πάει η φάση.

 

 

Best of internet