Quantcast
THE STREAM

Συνάντηση με τον Κ. Αργυρό πραγματοποίησε ο μερακλής νέος πρέσβης των ΗΠΑ

Ο ελληνοαμερικανός Τζορτζ Τσούνης φέρνει το πνεύμα της πίστας στα κρυόκωλα διπλωματικά σαλόνια


THE NEWSROOM · 15 Σεπτεμβρίου 2022

Τα πλεονεκτήματα της καταγωγής του (υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για Ελληνοαμερικάνο) έδειξε για άλλη μια φορά ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ. Η πληθωρική φυσιογνωμία που λέγεται Τζορτζ Τσούνης (μιλάμε για τον άνθρωπο που έφερε το σανδάλι και τη βερμούδα στο ανώτατο επίπεδο της διπλωματίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης) πήγε ως τη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, αλλά δεν αρκέστηκε στα βαρετά πολιτικαντιλίκια.

Έτσι, εκτός από υπουργούς και βουλευτές και εκθέτες και εμπόρους όπλων και ό,τι άλλο πρέπει να συναντήσει ένας πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο κ. Τσούνης συνάντησε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μάλιστα χάρηκε τόσο πολύ με την συνάντηση αυτή που την ανέβασε και στο επίσημο Twitter του πρέσβη των ΗΠΑ, όπου χαρακτήρισε τον τραγουδιστή «ταλεντάρα»:

 

Σύμφωνα με το Thetoc, η συνάντηση δεν περιορίστηκε στο κυριλέ πλαίσιο που βλέπουμε στη φώτο (δυστυχώς όπως βλέπετε δεν ήταν στα μπουζούκια με τον Κ. Αργυρό επί το έργο). Αργότερα, οι δύο νέοι κολλητοί διασκέδασαν σε κάποιο από τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Το κοινό του Twitter αποθέωσε τον μπονβιβέρ πρέσβη:

 

Ελπίζουμε εντός της σεζόν που ξεκινάει να εμφανιστούν μαζί στην Ιερά Οδό ή όπου αλλού.

Best of internet