Quantcast
THE STREAM

Η Λατινοπούλου στους ακροδεξιούς Avengers του Μπογδάνου είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού

Το απόλυτο καρέ της δεξιάς πολυκατοικίας μόλις συμπληρώθηκε και ζητάει την ψήφο σου και τον δείκτη μάζας σώματός σου


THE NEWSROOM · 4 Αυγούστου 2022

Αφήστε τις ομάδες να ασχολούνται με τα 3-5 Πηγάδια τους, αγαπητές φίλες και φίλοι. Φέτος, η πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού έρχεται από τον χώρο της πολιτικής. Μετά το άκυρο που πέτυχε να φάει (κάτι που προσπάθησε πάρα, πάρα πολύ) από το πρώην κόμμα της, τη ΝΔ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρήκε νέο πολιτικό λιμανάκι.

Προς γενική έκπληξη, αυτό είναι η «Εθνική Δημιουργία», το κομματίνι που έφτιαξαν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος. Παρότι ένα τέτοιο all star cast μικροακροδεξιών supervillains φαντάζει πανίσχυρο, η αλήθεια είναι ότι με την προσθήκη της κ. Λατινοπούλου και την ρατσιστική tradgirlboss με Instagram οπτική της έχουν την προοπτική να συνδεθούν με τη μερίδα του εκλογικού κοινού που γουστάρει εξίσου τους Μακεδονομάχους και το TikTok.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό διάγγελμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

«Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σας ευχαριστώ.»

Το ξέρουμε ότι οι νέοι της σύμμαχοι είναι τσακωμένοι με την είσοδο στη Βουλή αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι όταν θα έρθει στα πράγματα θα μας βάλει όλες και όλους να κάνουμε δίαιτα με απειλή όπλου.

Best of internet