Quantcast
THE STREAM

Γυναικολόγος έγινε ο Α. Μικρούτσικος για τη Eurovision: «Η περίοδος χαλάει τη φωνή της τραγουδίστριας»

Ο παρουσιαστής δίκασε τις ορμόνες της Ανδρομάχης Δημητροπούλου που εκπροσώπησε την Κύπρο


THE NEWSROOM · 13 Μαΐου 2022

Σε ρόλο γυναικολόγου/καθηγητή φωνητικής είδαμε σήμερα το πρωί τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση της Ανδρομάχης Δημητροπούλου στον ημιτελικό της Eurovision, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο με το «Ela».

Με τα πολλά η Ανδρομάχη Δημητροπούλου δεν πέρασε στην επόμενη φάση, οπότε η Κύπρος αποκλείστηκε. Αυτό για κάποιο σίγουρα τρομερά σημαντικό λόγο προκάλεσε ακραίο εκνευρισμό στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος αναλύοντας το αποτέλεσμα κάπως κατάφερε να ανακατέψει την περίοδο της Α. Δημητροπούλου . Ναι, για κάποιο λόγο η περίοδος της τραγουδίστριας ευθύνεται για την κακή της απόδοση και για τον αποκλεισμό της Κύπρου. Πιθανώς να ευθύνεται επίσης για την Τουρκική εισβολή του 1974 ή/και για την κατάσταση στην Ουκρανία, ποιος ξέρει.

Αυτό ήταν το επίμαχο σημείο:

«Κάθε τραγουδίστρια όταν είναι αδιάθετη έχει τονική αστάθεια. Γι’ αυτό σε τέτοιους διαγωνισμούς παίρνουν χάπια για να καθυστερήσουν την έμμηνο ρύση. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να μην ακούει καλά. Με τη σημερινή τεχνολογία αυτό το ξεχνάμε. Εχθές για άλλοθι τη ρώτησα μήπως δεν ακούει καλά.

Μετά έρχεται το στοιχείο του πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις. Και τρακ να έχεις αν η φωνή σου είναι σωστά τοποθετημένη δε φεύγεις, άντε τα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα να ξεφύγεις αλλά μετά το βρίσκεις. Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη. Στο τέλος δε, έφτασε στο φάλτσο.

Μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα, είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει. Και χθες της το είπα ευγενικά.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Μικρούτσικος τα ξέρει όλα αυτά γιατί είναι «πολλά χρόνια παντρεμένος με μεγάλη τραγουδίστρια». Αν έχετε ακούσει καλύτερη επίκληση στην αυθεντία, να μας την πείτε.

Τι να πει κανείς, καλύτερα να πάει να κλειστεί σε μοναστήρι μετά το σολάρισμα αυτού του μείγματος Ανδρέα Μικρούτσικου και Θάνου Ασκητή.

Best of internet