Quantcast
THE STREAM

Σε μονομαχία με έπαθλο την Ουκρανία προκάλεσε τον Πούτιν ο Έλον Μασκ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας και ο CEO της Tesla θα κάνουν duel για το μέλλον της Ουκρανίας, μάλλον δηλαδή


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2022

Ζούμε σε μια πολύ φυσιολογική εποχή, αγαπητές φίλες και φίλοι. Πόλεμοι, πανδημίες, πείνα, το φάντασμα της πυρηνικής απειλής – το μόνο που λείπει είναι οι 4 καβαλάρηδες της Αποκάλυψης να κατεβαίνουν τη Συγγρού. Σε αυτό το τόσο ευχάριστο κλίμα, ο μεγαλύτερος τρόμπας και συνάμα πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου αποφάσισε να το πάρει πάνω του για να λυθεί το Ουκρανικό.

Έτσι, ο Έλον Μασκ προκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σε μονομαχία, με την Ουκρανία να πηγαίνει στον νικητή του duel. Ο δισεκατομμυριούχος shitposter δεν διευκρίνισε που και πότε θα γίνει η μονομαχία. Δε μάθαμε ούτε το όπλο που προτείνει: Πιστόλια, σπαθιά, γυμνά χέρια ή σέλφι στικ. Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα είναι πολύ επίσημα:

Μάλιστα, στο επόμενο tweet τάγκαρε το Κρεμλίνο για να σιγουρευτεί ότι η ρωσική ηγεσία έχει πάρει πρέφα τη νέα υπερδύναμη που εμφανίστηκε:

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Μόσχα δεν είχε απαντήσει στο αίτημα του Έλον Μασκ. Το πιο πιθανό είναι ότι προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τη στάση του ως προς την τρέχουσα κρίση:

 

Best of internet