Quantcast
THE STREAM

Εξάρχεια: Αρχιμανδρίτης μπουζουριάζεται για τσαμπουκάδες με διμοιρία ΜΑΤατζήδων

Ο ατίθασος ιερωμένος πιάστηκε να ψάχνει ένα (δικό του) αμάξι αλλά οι αστυνομικοί δε σηκώνουν από attitude


THE NEWSROOM · 23 Φεβρουαρίου 2022

Παρότι συμφωνούσαμε με τον κ. Θάνο Πλεύρη ότι τα Εξάρχεια έχουν ξεπεράσει το level «ζώνη ανομίας» και έχουν πιάσει το επίπεδο «εμπόλεμη ζώνη» είναι μια εμπόλεμη ζώνη εκτεταμένης ανομίας, δεν γνωρίζαμε ότι ακόμη και οι κληρικοί έχουν επιστρατευτεί στον πόλεμο κατά του κράτους.  Κι όμως, μέχρι κι ένας αρχιμανδρίτης συνελήφθη για επίθεση σε ματατζήδες.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 21/2 στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής. Μία διμοιρία ΜΑΤ άκουσε έναν συναγερμό αυτοκινήτου να χτυπάει και πήγαν να τσεκάρουν τι παίζει. Εκεί, είδαν τον κληρικό να ψάχνει το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου με ένα φακό. Όταν όμως του ζήτησαν τα ρέστα, αυτός προσπάθησε να κρυφτεί για να μην τον δουν, ή τουλάχιστον αυτό λέει η ΕΛΑΣ, πιστέψτε ό,τι θέλετε.

Να πούμε εδώ επίσης ότι το αμάξι όντως του ανήκει. Σε κάθε περίπτωση, το έγκυρο μέσο orthodoxia.info αναφέρει ότι οι ΜΑΤατζήδες του ζήτησαν να βγει έξω, αλλά αυτός άρχισε να φωνάζει και να τσακώνεται μαζί τους, ενώ τους έβγαζε και βίντεο με το κινητό. Εντέλει, συνελήφθη και τον έφυγε για ΑΤ Εξαρχείων. Πλέον κατηγορείται για απειλή, απείθεια και βία κατά των αστυνομικών.

Εμείς τους ξέρουμε αυτούς τους παπάδες, είναι ύπουλοι:

 

Best of internet