Quantcast
THE STREAM

Το ότι η κόρη του Κερτ Κομπέιν τα έχει με τον γιο του Τόνι Χοκ είναι το πιο 90s νέο από το 1999

Τα δύο διάσημα παιδιά γνωστοποίησαν (διακριτικά) ότι μεταξύ τους υπάρχει ένα κάποιο πίτσι


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2022

Μια πληροφορία που χτυπάει όλα τα 90s καμπανάκια στο κεφάλι μας έκανε το μπαμ τις τελευταίες λίγες μέρες, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μπορεί να χαρακτηριστούμε το ιντερνετικό παιδί της Σούπερ Κατερίνας γι’ αυτό, αλλά οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η Φράνσις Μπιν Κομπέιν, κόρη του Κερτ Κομπέιν και της Κόρτνεϊ Λοβ, τα έχει με τον Ρίλεϊ Χοκ, τον γιο του Τόνι Χοκ και της Σίντι Ντάνμπαρ.

Ναι, μιλάμε γι’ αυτούς:

Ζητάμε συγγνώμη  από τον κ. Χοκ που θα βάλουμε την εκδοχή του από το PlaysStation, αλλά έτσι μας έχει μείνει:

Το αστείο εδώ είναι ότι η κόρη του μυθικού μέλους των Νιρβάνα αποκάλυψε το μεγάλο νέο πριν από λίγες βδομάδες, όμως κανένας δεν το είχε πάρει πρέφα. Αυτό δεν είναι και τόσο περίεργο διότι παρότι πρόκειται για τα παιδιά σταρ, τα ταρατατζούμ έλειψαν. Η Φράνσις Κομπέιν απλά δημοσίευσε ένα γκάλερι στο Insta της, όπου μπορούμε να δούμε δύο φωτογραφίες του γιου του πασίγνωστου σκέιτερ: Στη μία κρατάει το σκυλί της και στην άλλη τσιλάρουν σε μια βάρκα μαζί με τον Τόνι Χοκ και τη γυναίκα του, Κάθριν Γκούντμαν.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω γκάλερι είναι το πρώτο ποστ της Κομπέιν εδώ και ένα χρόνο περίπου, καθώς είχε πάρει τις αποστάσεις της. Όπως είπε:

«Έκανα ένα διάλειμμα ενός έτους από το ποστάρισμα στο Instagram, κάτι που ήταν εξαιρετικά καλό για την ψυχική, συναισθηματική και πνευματική μου υγεία. Το 2021 με έφερε πιο κοντά στην παρούσα στιγμή από ποτέ,  κάτι για το οποίο είμαι βαθιά ευγνώμων.

Ήθελα να μοιραστώ μερικές στιγμές που απαθανατίστηκαν / δημιουργήθηκαν τον περασμένο χρόνο, οι οποίες μου έφεραν μεγάλη χαρά. Να ελπίζουμε ότι το 2022 όλων θα είναι γεμάτο με αυθεντικές συνδέσεις, πολλή ζεστασιά και μια βαθιά ανακάλυψη του εαυτού μας. Ευτυχισμένο το νέο έτος.»

Να πούμε εδώ ότι τα δύο 29χρονα δεν είναι απλά παιδιά διάσημων γονιών – έχουν κανονικές δικές τους ζωές. Η Κομπέιν είναι εικαστικός (και τραγουδάει κιόλας για την πλάκα, διότι το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά), ενώ ο Χοκ είναι (φυσικά) σκεϊτάς και τραγουδιστής σε μια πανκομέταλ μπάντα, η οποία έχιε βγάλει δύο δίσκους.

 

Βίον ανθόσπαρτον θα ευχηθούμε εμείς.

Best of internet