Quantcast
THE STREAM

Ρεπορτάζ για τη εικόνα της Παναγίας που κλαίει στον Βύρωνα έκανε το θεοσεβούμενο Mega

Δικαιώνεται ο πιστός και φιλότιμος βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος που τα έλεγε πρώτος


THE NEWSROOM · 9 Φεβρουαρίου 2022

Βιαστήκαμε να τον κατηγορήσουμε τον Γιάννη Καλλιάνο, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο βουλευτής της ΝΔ μας έλεγε για το θαύμα που εκτυλίσσεται εδώ και τόσο καιρό στον Βύρωνα (καμία σχέση με κάποιο ματς της Δόξας Βύρωνα) κι εμείς πουλάγαμε πνεύμα. Ήρθε η ώρα να μετανοήσουμε.

Σε περίπτωση που είστε κι εσείς τίποτα άπιστοι, ο κ. Καλλιάνος είχε την τόλμη ή/και την πίστη να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία για μια εικόνα της Παναγία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, η οποία δακρύζει εδώ κι ένα χρόνο. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, χλευάστηκε από κάθε λογής οπαδούς του Διαφωτισμού και άλλους τέτοιους κλόουν.

Αυτά είναι το ντοκουμέντα, για να σας δούμε να μετανοείτε κι εσάς:

Γιατί μπορεί να μην εμπιστευτήκατε το Βήμα Ορθοδοξίας, όμως το Mega και την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου θα τα σεβαστείτε. To κανάλι της καρδιάς μας φώναξε τον κατάλληλο εμπειρογνώμονα, δηλαδή έναν εξπέρ στις δακρυσμένες εικόνες από το dogma.gr. Αυτός είχε την καλοσύνη να αγνοήσει την ερώτηση περί επιστημονικών εξηγήσεων και αποφάσισε να μας μιλήσει για το θαύμα, ξέροντας πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε.

Δείτε το θαύμα

Όπως σημειώνει με σεβασμό ένα άλλο μέσο της χώρα μας:

«Πολλοί εκτιμούν ότι ο λόγος για τον οποίο η εικόνα δακρύζει είναι ότι συμπάσχει με τα παιδιά της, δηλαδή όλους τους ανθρώπους.

Έτσι θα είναι αγαπητές φίλες και φίλοι, we want to believe.

Best of internet