Quantcast
THE STREAM

Για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης διώκεται ποινικά παίχτης του Survivor 2022

Αντιμέτωπος με τον νόμο βρίσκεται ένας από τους παίχτες του γνωστού ριάλιτι


THE NEWSROOM · 21 Ιανουαρίου 2022

Ένα κεφάλαιο Survivor φαίνεται ότι ανοίγει στο ήδη τεράστιο ζήτημα του ελληνικού Metoo. Μια 16χρονη έχει καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση έναν παίχτη του γνωστού ριάλιτι, τον Γιώργο Κατσαούνη. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η επίθεση συνέβη τον περασμένο Δεκέμβρη σε επαρχιακή πόλη της Θεσσαλίας.

Πλέον, οι εξελίξεις ακολουθούν τη νομική οδό. O εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του παίχτη, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας. Σύμφωνα με το θύμα, όταν η ίδια αρνήθηκε, ο παίχτης χρησιμοποίησε βία για να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της, όμως η κοπέλα κατάφερε να το σκάσει, να φτάσει σπίτι της και να πει στους γονείς την ιστορία. Την επόμενη μέρα, οι γονείς του κοριτσιού έκαναν μήνυση.

Όπως είπε στον Alpha η δικηγόρος της κοπέλας, Μαρία Γαλλιού:

«Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης παθούσας, τότε ηλικίας 16 ετών καθώς και θωπείες στους γλουτούς της. Οι χειρονομίες αυτές συνοδεύτηκαν και με προτάσεις που αφορούσαν στην τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς της ζήτησε να τη συνοδεύσει και να τον συντροφεύσει στην οικία του.

Όταν η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως να αποδεχθεί την πρόταση, το συμβάν έληξε. Πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσιο χώρο και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της ακριβώς το περιστατικό και κατήγγειλε αμέσως το συμβάν.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίχτης λείπει στον Αγιο Δομίνικο αυτή τη στιγμή λόγω του ριάλιτι, οπότε οι εισαγγελικές αρχές δεν θα τον καλέσουν πίσω υποχρεωτικά.

Best of internet