Quantcast
THE STREAM

Μήνυμα σε όλους τους Boomers του κόσμου έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ απροσδόκητη τροπή πήρε το τουρνουά Australian Open


THE NEWSROOM · 20 Ιανουαρίου 2022

Μερικά πράγματα απλά δε χρειάζονται επεξήγηση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-0 σετ τον Μίκαελ Ίμερ και πέρασε στον 2ο γύρο του Australian Open, όπου θα έχει για αντίπαλό του τον Σεμπάστιαν Μπάες. Όταν τελείωσε το ματς, ο τενίστας που έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα εξίσου με τις επιδόσεις του στο τένις και με τις κριντζ δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς (σε μια σειρά από θέματα), έγραψε πάνω στην κάμερα της διοργάνωσης τη φράση «Rip it! Let’s get this bread».

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να αποφύγουμε να παίξουμε το ρόλο του Μπαμπινιώτη, οπότε απλά θα σας παραπέμψουμε στο σχετικό λήμμα του Urban Dictionary. Αυτή ήταν η σχετική εικόνα:

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό έγινε πριν το ματς με τον Μπάες. Μετά το ματς με τον Μπάες (ο Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ και πέρασε στον τρίτο γύρο), ο Έλληνας τενίστας είχε ένα καινούριο μήνυμα για το κοινό – κατά πάσα πιθανότητα για όσους δεν κατάλαβαν το πρώτο μήνυμα. Αυτό ήταν η πιο διάσημη ιντερνετική πολεμική κραυγή των τελευταίων δέκα χρόνων.

OK BOOMER.

Να πούμε εδώ o Τσιτσιπάς δεν είναι ο μόνος που γράφει πάνω στις κάμερες. Το ίδιο ακριβώς έκανε χτες και η Ναόμι Οσάκα:

Μήπως μιλάμε για την αρχή ενός αντιμπούμερ μετώπου;

Best of internet