Quantcast
THE STREAM

Ήρθαν τα Rafale: Όλα τα σκηνικά από την αεροπανήγυρη για τη μεταγραφή αεροδρομίου από τη Γαλλία

Τα απόλυτα υπερηχητικά ανδρικά παιχνίδια ήρθαν στην Ελλάδα και το γλέντι δε σταματά


THE NEWSROOM · 19 Ιανουαρίου 2022

Δεν έχει ξαναϋπάρξει στιγμή στην ιστορία που η φράση «μεταγραφή αεροδρομίου» να είναι πιο ταιριαστή. Η χώρα μας παρέλαβε επιτέλους τα καινούρια γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη (Dassault Rafale, σε περίπτωση που καταφέρατε να μην το ακούσετε μέχρι αυτή τη στιγμή) που ψώνισε και τώρα είμαστε πάνοπλοι, καυλωμένοι, φάμπιουλους και μας τρέμουν οι οχτροί μας.

Το ότι εσείς είστε ανθέλληνες και πιστεύετε ότι τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ (και κάτι ψιλά) θα έπρεπε να είχαν πάει σε κάτι λιγότερο πατριωτικό (και γκαζιάρικο), δε σημαίνει ότι η Ελλάδα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν να αγοράστηκε καινούριο πιγκάλ για το εθνικό μπάνιο. Α ναι, να μην ξεχάσουμε να τονίσουμε ότι όποιος δεν πανηγυρίζει σήμερα μπορεί εκτός από ανθέλληνας να είναι και όργανο της Νέας Τάξης, πράκτορας των Τούρκων ή και Τούρκος ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, εμπίπτει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.

Anyway, τα Rafale έφτασαν στη χώρα μας. Όπως καταλαβαίνετε, τσεκάρετε εδώ να γρήγορο μάθημα αξάν:

Τι λέγαμε, εκτός του ότι είστε και είμαστε άκαπνοι ή/και τσιράκια του Ερντογάν; Α ναι, ότι ένα σημαντικό κομμάτι της Ελλάδας ξεκίνησε από χτες τη μεγάλη φιέστα της παραλαβής. Αρχής γενομένης από τον πρωθυπουργό (στο προσωπικό του προφίλ έτσι, άλλο η δουλειά και άλλο η διασκέδαση) και το κόμμα του, οι οποίοι πόσταραν στα social media με αρχοντιά ανάλογη με αυτή του Κοσκωτά όταν έφερε στην Ελλάδα τον Ντέταρι:

Μήπως είστε άτομα που πιστεύετε ότι η χύμα σύνδεση του κυβερνώντος κόμματος με τα νέα πολεμικά γκατζετάκια παραπέμπει σε τίποτα εκλογές στον ορίζοντα; Μαντέψτε, είστε και σε αυτή την περίπτωση Τούρκοι. Η προσμονή ήταν πολύ μεγάλη από χτες, με τους ανυπόμονους πατριώτες να περιμένουν τα μαχητικά σαν την υπερηχητική εκδοχή του ελκήθρου του Άι Βασίλη:

Σήμερα το πρωί, το σόου συνεχίστηκε με το live βίντεο στο YouTube κανάλι του πρωθυπουργού, στο οποίο μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε όλη τη σημερινή φασούλα. Τα 6 Rafale ξεκίνησαν από τη Γαλλία (από μια αεροπορική βάση κοντά στη Μασσαλία, εφόσον τώρα είμαστε πιο Γάλλοι από ποτέ), πέρασαν από την Ακρόπολη για να τιμήσουν τα 2500 χρόνια Ελληνογαλλικής φιλίας και κατέληξαν στην Τανάγρα:

Στην δε Τανάγρα τα περίμενε ολόκληρη επιτροπή υποδοχής, στην οποία παραβρέθηκε (φυσικά) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αν δεν είχατε ακούσει ποτέ τον τίτλο «Αυτού Εξοχότης» σε αυτή τη χώρα, ορίστε η ευκαιρία σας:

Επίσης, δε χάθηκε η ευκαιρία να γίνει το ίδιο κολπάκι με την αψίδα που είχε γίνει στην υποδοχή των πρώτων τουριστών της τουριστικής σεζόν 2020:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ/αμπε

Τι δίνει όμως πάντα τον τόνο σε οτιδήποτε κι αν κάνει το ελληνικό κράτος από τότε που υπάρχει; Καλά μαντέψατε. Αναφερόμαστε στην πνευματική ηγεσία του τόπου:

Εδώ το αεροσκάφος ευλογείται για να είναι καλοτάξιδο, για να βομβαρδίσει με ακρίβεια τους άπιστους και για να μην τρακάρει με το Άγιο Πνεύμα:

Ό,τι κι αν γίνει στο μέλλον, εμείς θα τραγουδάμε στα νεοαποκτηθέντα toys αυτό εδώ το τραγουδάκι:

 

 

 

Best of internet